Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Auhaus    www
Na seznam kategorie

Beton a dřevo v hlavní roli!

Chystáte oslavu? Pak musíte vědět, co právě frčí!
Dynamické bydlení plné barev
Beton a dřevo v hlavní roli!
Přidat do stylu

Beton a dřevo v hlavní roli!

Pojďte s námi na návštěvu k Sáře a Carlovi a inspirujte se nádherným moderním domem, který je plný krásných detailů. Nahlédněte do neodolatelného bydlení se snovým exteriérem a dokonale sladěným interiérem, jehož hlavním materiálem je beton a dřevo. Kombinace těchto dvou materiálů je dokonalá, dům působí monumentálně a surově, přesto se ve výsledku stává klidným rodinným bydlením. Inspirujte se!

 
 
Betonový vstup do domu je moderní a minimalistický. Odlehčujícím materiálem je rozhodně dřevo, které svou strukturou odlehčuje surovost a dynamiku celého domu.
 
 
Z jižního pohledu dům dostává zcela jiný rozměr. Jednotlivé moduly se rozkládají a tvoří tak základ pro terasu a vstupní prostor. Skleněné dveře vedou do dlouhé chodby, které důmyslné užití průsvitných ploch, oken a průhledů zajistí dostatek prostoru a slunce. Z chodby vedou schody do patra, kde se nacházejí ostatní pokoje. 
 

Uvnitř se otevírá nádherný dvoupatrový prostor, který je na jedné straně zasklený a odhaluje plán místnosti.

 

Dominantou celého domu je toto bílé schodiště v nevšedním designu. Minimalistické provedení příjemně lemuje betonovou zeď a elegantně vplouvá do druhého patra.

 
 

Elegantní stylová kuchyně je snem každé ženy. Základem této kuchyně je minimalistický kuchyňský ostrůvek z betonu. K němu perfektně ladí mramorový obklad v kombinaci s měděnou digestoří a armaturami. Styl celé kuchyni dodávají černé vestavěné spotřebiče v kombinaci s dřevěnou skříňkou.

 
 

V obývacím pokoji se Sáře a Carlovi povedlo vytvořit nádhernou souhru přírodních tónů, dřeva, kůže, betonu a struktur, doprovázející celý interier. Velmi výrazným prvkem je modré semišové křeslo, které společně s kožešinovými plédy a strukturou stropu, tvoří báječnou atmosféru.

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků každého interiéru je stylový krb. Ne nadarmo je právě krb považován za srdce domácnosti.

 

Ložnice plná světla! Díky proskleným zdím a vzdušnému nábytku je ložnice prostorná a útulná. Samotný textil je pro bydlení klíčový, avšak důležité je také to, jaký materiál zvolíte. My se přikláníme ke lněným tkaninám. Inspirujte se!

 
 
Minimalistický design se v této místnosti nezapře, avšak velmi důležitou roli hraje i správný výběr materiálu. Sára s Carlem se totiž nebáli kombinace kamenného obkladu, mramoru a velké plochy skla - kulatého zrcadla. 
 
Kam dál?

Dynamické bydlení plné barev

Luxusní moderní interiér



Diskuze

Články

 

Bydlení podle Charlese

Atypický malý byt ve francouzském stylu

 

Tipy pro vytvoření šetrného interiéru

Šetrný nikoliv laciný styl

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)