Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Na návštěvě u Niny

Na návštěvě u Jos
Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory
Na návštěvě u Niny
Přidat do stylu

Na návštěvě u Niny

Vítejte u Niny v nádherném skandinávském a sofistikovaném interiéru s dřevěnými trámy a stylovým schodištěm. Celý byt provází tlumená a matná barevnost, bílé zdi a tmavá podlaha. Jednoduché doplňky vytvářejí eleganci celého interiéru. Inspirujte se!

Typickou bílou barvu skandinávské kuchyně doplňuje dřevo. Takřka v každém skandinávském interiéru se s touto kombinací setkáváme. Stále častěji se ale také setkáváme s otevřenými policemi, které prohlubují prostor. Inspirujte se a buďte trendy!

Jednoduchá jídelna s kulatým stolem a dřevěnými židličkami. Prostorná bílá místnost, které vévodí industriální lustr, se může pyšnit dokonalou dřevěnou podlahou.

Obývací pokoj s bílou pohovkou, boho kobercem a stylovými doplňky! Kouzelná atmosféra tkví v původních dřevěných trámech, které jsou dominantou celého interiéru.

Industriální kovové schodiště do tohoto interiéru padne! Vytváří tak zajímavou kompozici v prostoru a dokonale ladí s ostatními doplňky.

Skandinávci propagují jednoduchost. Mírná kombinace s retro doplňky, industriálním materiálem je samozřejmě na místě.

Kam dál?

Florence a její svět

Bydlení podle Charlese



Diskuze

Články

 

Odstín léta 2019? Kobaltově zelená!

Podívejte se, jak nádherně rozzářit interiér

 

Letní grilování v romantické zahradě S&I

letní grilování v romantické zahradě

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)