Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Stadshem   www
Na seznam kategorie

Unikátní byt se skleněnou příčkou

Dřevo v hlavní roli!
Bydlení podle Charlese
Unikátní byt se skleněnou příčkou
Přidat do stylu

Unikátní byt se skleněnou příčkou

Pojďte s námi na návštěvu k Florence, úspěšné interiérové designérce, která vás překvapí svým vytříbeným vkusem. Krásný interiér vás ohromí svou chytře zabudovanou skleněnou příčkou, která odděluje obývací pokoj a ložnici. Inspirujte se!

Dokonalost sama! Víte, jak v interiéru vykouzlit dokonalou atmosféru? Skleněná příčka je elegantní a velmi praktická, odděluje ložnici a obývací pokoj. Příjemně ladí s minimalistickým nábytkem a díky bílé barvě rámů nenarušuje prostor.

Doplňky a dekorace z dřeva a kožešiny dodají vašemu domovu kouzlo a styl. Zahřejí vás nejen na těle, ale i na duši. I ve volbě takových doplňků platí pravidlo, že v jednoduchosti spočívá krása a elegance. Kožešiny nemusíte mít všude, důležité je, abyste si co nejlépe promysleli, jaký druh a typ by vám nejvíce vyhovoval. Vsaďte na jeden hlavní prvek - efektní plédypolštáře či předložky. Světlejším místnostem dodají na útulnosti a ten správný šmrnc!

I tak málo stačí k tomu, aby byl váš obývací koutek útulný, ale zároveň jednoduchý. Florence má výhodu, její podkrovní byt je plný krásných atypických vikýřů.

Vsaďte na tkaniny! V tomto případě Florence nezapomněla na koberec a nádhernou šedou pohovku, kterou doplňují polštářky různých barev.

Do malých prostorů volte světlé tóny. Nikdy neuděláte chybu, když budete kombinovat bílé a přírodní dřevo, materiál a ponecháte různorodost strukturám.

Víte, čím opticky zvětšíte prostor v kuchyni? Tím, že použijete otevřené police! Všimněte si dřevěného ostění, vypadá báječně, nemyslíte?

Ložnice v jemných světlých tónech doplňuje originální skleněná lampa, moderní kresby a antracitový přehoz.

Ložnice skrývá úžasnou vychytávku! Za dřevěným ostěním se nachází prostorná šatna. Úžasný nápad, nemyslíte?

I jednoduchá vstupní chodba může být něčím zajímavá!

Malá koupelna, která nepotřebuje přehnané množství doplňků - vystačí si pouze s kontrastními obklady a kombinací bílé a černé.

Kam dál?

Studentská garsonka v moderním stylu

Útulná minimalistická garsonka



Diskuze

Články

 

Léto je tady!

Příjemné posezení v zahradě, kde vše kvete a voní!

 

Jak se bydlí s borovicí

bydlení s obkladem z borovicového dřeva

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)