Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Rustikální venkovské bydlení plné barev

Minimalistická 1KK
Stodola proměněná ve venkovské bydlení
Rustikální venkovské bydlení plné barev
Přidat do stylu

Rustikální venkovské bydlení

Rustikální venkovské bydlení, které je plné nádherných detailů vás naprosto okouzlí. Pojďte s námi na návštěvu do venkovského domu, jehož výjimečnost spočívá hlavně v hravosti materiálů a barvě.

Jednoduchá, ale hravá kuchyň zároveň. Líbí se vám? Venkovská stavení milují otevřený a útulný prostor. Svým způsobem atypická kuchyň vás zaujme svými otevřenými policemi a minimem doplňků, které ale opravdu stojí za to! Naprosto okouzlujícím příkladem je zeleno-modrá mísa ve středu místnosti. K té ladí přírodní prkénka vlevo a dveře s modrou patinou vpravo. Masivní stůl v popředí doplňují pletené židle a industriální lustr.

Průhled z kuchyně do obývacího pokoje je fascinující. Díky dokonalé souhře zeleno-modré patiny dostává interiér úplně jiný rozměr. Všechny místnosti k sobě úžasně ladí!

Jídelní stůl je sám o sobě velkým uměleckým dílem. Ponechaná přírodní struktura je v příjemné stabilitě s krbem, vedle kterého se vyjímá hlavní akcent místnosti - originální kožené křeslo. Nezapomínejte na doplňky! 

Jednoduchá místnost s dřevěným stropem a kontrastními barvami nezůstává v pozadí. Zaujala nás originální lampa s dřevěným podstavcem, která v souvislosti s ostatmími doplňky vypadá báječně, nemyslíte?

Milujeme svěží a letní barvy! Na první pohled nás okouzlil pohodlný gauč, který v celé místnosti vytváří úchvatnou letní atmosféru.

Inspirujte se tímto originálním kouskem nábytku od interiérové designérky Tone Kroken! Dřevěná stolička nebo stoleček, záleží na vás, je úžasným interiérovým doplňkem. Nádherně bude vypadat samotný, ale i v kombinaci i stakovými doplňky, jakým je tato dokonalá černo-bílá váza. Nebojte se do své ložnice vnést trochu extravagance.

Koupelna ve venkovském stylu! Zkuste se někdy zaměřit na jeden doplněk, překvapí vás, jak pravdivě funguje pořekadlo - méně znamená více. V této místnosti majitelé vyzdvihli zrcadlo - elegantní, ale zároveň velmi originální, ručně vyráběný rám zrcadla vás dostane na první pohled!

I samotný exteriér má úžasnou atmosféru. Útulný vstup do domu je z jedné strany lemován květinami a z druhé krásnými lucerničkami.

 

Kam dál?

Dokonalé místo pro život

Pravidlo páru podle Cathrine



Diskuze

Články

 

Kuchyně se skandinávským dotekem

Inspirace pro vaši novou kuchyň

 

3+1 ve skandinávském stylu

Interiér plný výjimečných doplňků

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)