Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Minimalistická 1KK

Dokonalost po skandinávsku
Rustikální venkovské bydlení plné barev
Minimalistická 1KK
Přidat do stylu

Minimalistická 1KK podle Anny

Pojďte s námi na návštěvu k Anně do jejího malého funkčního bytu s jednoduchou kuchyní od IKEA! Díky podařené rekonstrukci můžete obdivovat nejen kuchyň v antracitové šedé, ale obývací pokoj s ložnicí, který zdobí zachované štuky.

Ikea má v nabídce zbrusu nové minimalistické kuchyně a právě do malých bytů jsou jako stvořené! Anna si vybrala kombinaci bílé a antracitové šedé.

Z kuchyně vede přímý vstup do obývacího pokoje s bílou pohovkou a kinetickým lustrem. 

Víte, jaká zajímavost se v této kuchyni skrývá? Další úložný prostor - doslova! Anně se podařilo vytvořit malý odpočinkový koutek nad spíží. Skvělý nápad do malého bytu!

Malý stoleček s moderní mramorovou deskou, která dodává eleganci celé kuchyni.

Stylový lustr se do tohoto minimalistického bytu hodí. Jeho kinetický design koresponduje s konferenčními stolky.

Všimněte si, jak báječně spolu ladí antracitové lněné závěsy, pléd a skříňky v kuchyni. Společně tvoří příjemné barevné schéma.

Jak rozvěsit obrazy v malém bytě? Jednoduše! Anně se nejvíce zamlouvá abstraktní umění, proto sáhla po větším béžovém obraze a dvou menších. Společně tato trojice tvoří zajímavou kompozici a zároveň ladí s bílou pohovkou a konferenčními stolky.

Květiny rozzáří každý interiér!

Anna do svého obývacího pokoje zvolila jednoduché stolky ve dvou velikostech a vypadají úchvatně! Podívejte se na náš e-shop, v nabídce pro vás máme podobné konferenční stolky!

Obývací pokoj se pyšní krásným minimalistickým křeslem z černé kůže, ke kterému báječně ladí stojací lampa v matném provedení.

Už jste viděli podobný fígl se zrcadlem? 

Precizní štuková výzdoba v obývacím pokoji nádherně koresponduje s ostatními doplňky a dotváří tak pravý skandinávský domov.

 

Kam dál?

Ekleticismus v obývacím pokoji

Velké téma? Vstupní chodba!



Diskuze

Články

 

Dýňové interiery

Inspirační interiery s námětem dýně a oranžové barvy.

 

2+1 ve Stockholmu

Jak se bydlí v malém bytě uprostřed velkého města

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)