Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: IdealHome    www
Na seznam kategorie

Rustikální elegance

Pravidlo páru podle Cathrine
Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou
Rustikální elegance
Přidat do stylu

Rustikální elegance v moderním stylu

Nahlédněte s námi do krásného letního domu, který je podpořen rustikální elegancí v moderním stylu. Klíčovým aspektem celého interiéru je volba šedé barvy, materiálu pro vnitřní výzdobu a dřevěné trámy, které tvoří a podporují strop. Jsou mimořádně krásné, zvýrazňují jednoduchý a vkusný design celého domu.

V architektuře existuje jedno základní pravidlo - pravidlo páru. A přesně tímto termínem můžeme označit průčelí tohoto domu. Dva totožné buksusy, dvě zúžená okna a šedé lucerničky u dveří. Celý vstup působí vyváženě a čistě.

Obývací pokoj zaručuje příjemný dotek elegance a nesmírnou dávku detailů. Postupně můžeme vnímat krásu dřevěného obložení zdí, elegantních pohovek, přírodních dekorací a v neposlední řadě i úložného prostoru pro dřevo.

Celý interiér se nese v kombinaci přírodního dřeva a šedé barvy, proto bylo nutné ho místy zesvětlit. Bílou dřevěnou komodu doplňují lněné polštářky stejné barvy a skleněné lucerničky.

Masivní dřevo si sice nejlépe vede s bílými zdmi a přírodními doplňky, ale bezvadně působí i s takovými materiály, jakými jsou ocel a sklo. Perfektně se lemující trámy vytváří ojedinělý a stylový interiér. Takovému interiéru bude nejlépe slušet pohovka v trendy modro-šedé barvě s bílými lněnými polštářky.

Inspirujte se majitelkou tohoto krásného domu a vytvořte si v obývacím pokoji koutek pro své vzpomínky. Jednoduché rámečky v modré patině dodají fotografiím lehký vintage styl! 

Klenutá cihlová zeď v jídelně, zakončená stylovou vinotékou, dodává celému prostoru dramatický podkres.

Kombinace materiálů a jemných barev je naprosto famózní. Masivní stůl v centru místnosti a dokonalé kovovo-dřevěné židle v industriálním stylu, které se nenápadně váží k nosným dřevěným trámům v kuchyni. Bílou kuchyni s jemně šedým nádechem zakončují otevřené police s nádobím.

Ložnici s přírodními a šedými tóny ocení zejména ti, kteří si potrpí na jednoduchém elegantním stylu. Tvar nočního stolku báječně koresponduje s čelem postele. 

Nikdy nešlápnete vedle, když si do své koupelny pořídíte volně stojící vanu. I v této místnosti se majitelé nevzdali šedé, jejich nejoblíbenější barvy. 

Kam dál?

Interiérový svět podle Niki

Trendy námořnický styl



Diskuze

Články

 

Ultramoderní penthouse v černé a bílé

Černobílá kombinace v minimalistickém interiéru

 

Jak se bydlí v Helsinkách

Apartmán v Helsinkách ve skandinávském stylu s moderními prvky

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)