Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Na návštěvě u Jos

Kouzelný interiér podle Joanny
Na návštěvě u Niny
Na návštěvě u Jos
Přidat do stylu

Na návštěvě u Jos

Pojďte s námi nahlédnout do nádherného interiéru designérky Jos. Jasný světlý byt je vybaven několika skvostnými doplňky v retro stylu. Jedním z nejzřetelnějších aspektů tohoto uspořádání interiérového designu je využití různých textur a barev. Ukážeme vám, jak dokonale sladit modernu a šedesátá léta! Inspirujte se!

Obývací pokoj v jemných pastelových barvách v kombinaci s moderními prvky. Jedinečné tvary a materiály jsou příjemnou souhrou celého interiéru.

Víte, jak důležitou roli hrají v tomto interiéru doteky plyšových materiálů? Větší, než si myslíte! Jejich funkcí je zútulnit celý prostor a dodat mu letmý francouzský šmrnc.

Designérka se nebála výrazných kontrastů i u tohoto neobvyklého materiálu. Semiš je zřetelný v celém bytě - na dveřích, sedací soupravě, ale i jídelních židlí. Co říkáte - líbí se vám lila s jemnou růžovou?

Jídelna je součástí kuchyně. Na první pohled jsou zřejmé luxusní materiály a výrazné kombinace, které podporují zlaté doplňky. Konkrétně mramor a semiš vyzdvihují celý interiér!

Mořská modrá a zlatá - bezpochyby barvy letošního léta. Kombinace těchto tónů zaručuje luxus a zároveň dodává celému interiéru svěží letní atmosféru.

Chodba vás zavede do jedinečného prostoru, kterému vévodí dokonalé kontrasty a jedinečné moderní prvky. Díky velké rozloze místnosti si designérka mohla dovolit minimalistické retro kousky - líbí se vám?

Koupelna vás svým provedením zavede do šedesátých let! Pastelové tóny fialové a růžové jsou sice jeho typickým rysem, ale co víc, černé ohraničení dokresluje plasticitu celého vizuálního dojmu. Hranaté a oblé tvary k sobě perfektně ladí.

 

Kam dál?

Snové letní bydlení

Skandinávský interiér s prvky retra



Diskuze

Články

 

Dynamické bydlení plné barev

Kreativní interiér plný barev

 

Moderně podle Niny

Letní interiér v moderním stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)