Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Útulná minimalistická garsonka

Jak bydlí Cyril a Julie
Studentská garsonka v moderním stylu
Útulná minimalistická garsonka
Přidat do stylu

Útulná minimalistická garsonka

Útulná minimalistická garsonka, kterou si zamilujete. Dokonalá souhra jemných šedých tónů, které doplňují originální minimalistické prvky a doplňky. Pojďte s námi nahlédnout k mladé Julii, polské designérce, která se rozhodla zrekonstruovat malý byt v centru města. Inspirujte se!

Obrazy různých tvarů a velikostí zútulňují každé bydlení a dodávají mu neopakovatelnou atmosféru. Ne vždy je ale jednoduché obrazy rozmístit a sladit s interiérem. Naučte se správně kombinovat barevné ladění obrazů se zbytkem interiéru. V tomto případě Julie využila ke kombinování i televizi a jako celek to vypadá báječně.

Malý byt si žádá správně rozložený prostor. Aby designérka ušetřila co nejvíce místa, zvolila vzdušný nábytek a rozmístila jej do výšky. Všimněte si, že bílá polička nepůsobí těžkopádně, je skladná, ale prostorná. Antracitový gauč příjemně ladí s doplňky a stává se akcentem místnosti.

V jednoduchosti je krása. To platí i pro malou kuchyň, která díky elegantně použitému materiálu, mramoru, dostává zcela jiný rozměr.

Malá a skromná jídelna Julii bohatě stačí. Místo pro malý bílý stůl zvolila velmi dobře - u okna má dostatek místa a světla. Perfektně k němu ladí i přírodní židle.

Čisté, bílé zdi - to by byla trochu nuda, nemyslíte? Designérka vsadila na původní cihly! V kombinaci neopracovaného stropu působí skvěle. Líbí se nám i industriální osvětlení v podobě obyčejných žárovek.

Ti, kteří mají rádi minimalismus, si stoprocentně zamilují toto originální pojetí garsonky, která je inspirována právě tímto nestárnoucím stylem. Všimněte si vyzdvihnutí šedých tónů a jednoduchých prvků - nejvíce nás zaujala krychle v ložnici, typická pro tento styl.

 

Kam dál? 

Dokonalé místo pro život

Rustikální venkovské bydlení plné barev



Diskuze

Články

 

Jak vybrat barvu do interiéru

Malý rádce pro výběr barev

 

Moderně podle Clodagh

Jednoduše, moderně, minimalisticky podle filosofie Feng Shui

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)