Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Útulná minimalistická garsonka

Jak bydlí Cyril a Julie
Studentská garsonka v moderním stylu
Útulná minimalistická garsonka
Přidat do stylu

Útulná minimalistická garsonka

Útulná minimalistická garsonka, kterou si zamilujete. Dokonalá souhra jemných šedých tónů, které doplňují originální minimalistické prvky a doplňky. Pojďte s námi nahlédnout k mladé Julii, polské designérce, která se rozhodla zrekonstruovat malý byt v centru města. Inspirujte se!

Obrazy různých tvarů a velikostí zútulňují každé bydlení a dodávají mu neopakovatelnou atmosféru. Ne vždy je ale jednoduché obrazy rozmístit a sladit s interiérem. Naučte se správně kombinovat barevné ladění obrazů se zbytkem interiéru. V tomto případě Julie využila ke kombinování i televizi a jako celek to vypadá báječně.

Malý byt si žádá správně rozložený prostor. Aby designérka ušetřila co nejvíce místa, zvolila vzdušný nábytek a rozmístila jej do výšky. Všimněte si, že bílá polička nepůsobí těžkopádně, je skladná, ale prostorná. Antracitový gauč příjemně ladí s doplňky a stává se akcentem místnosti.

V jednoduchosti je krása. To platí i pro malou kuchyň, která díky elegantně použitému materiálu, mramoru, dostává zcela jiný rozměr.

Malá a skromná jídelna Julii bohatě stačí. Místo pro malý bílý stůl zvolila velmi dobře - u okna má dostatek místa a světla. Perfektně k němu ladí i přírodní židle.

Čisté, bílé zdi - to by byla trochu nuda, nemyslíte? Designérka vsadila na původní cihly! V kombinaci neopracovaného stropu působí skvěle. Líbí se nám i industriální osvětlení v podobě obyčejných žárovek.

Ti, kteří mají rádi minimalismus, si stoprocentně zamilují toto originální pojetí garsonky, která je inspirována právě tímto nestárnoucím stylem. Všimněte si vyzdvihnutí šedých tónů a jednoduchých prvků - nejvíce nás zaujala krychle v ložnici, typická pro tento styl.

 

Kam dál? 

Dokonalé místo pro život

Rustikální venkovské bydlení plné barev



Diskuze

Články

 

Moderní extravagance v hotelu

I v hotelu se můžete cítit jako doma

 

Jemné tóny zelené

Uvolněný styl s nadčasovou atmosférou.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)