Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Kouzelný interiér podle Joanny

Snové bydlení podle Josepha
Na návštěvě u Jos
Kouzelný interiér podle Joanny
Přidat do stylu

Kouzelný interiér podle Joanny

Jak vypadá kouzelný interiér podle interiérové designérky Joanny? Pojďte s námi na návštěvu do malého funkčního bytu s krásnou kuchyní a obývacím pokojem. Díky výrazné rekonstrukci můžeme obdivovat elegantní kombinaci původní cihly a minimalistického textilu. Inspirujte se!

Cihlové zdi jsou extrémně výjimečné a doplňují jakýkoliv interiér. Ať už se jedná o rustikální, elegantní, barevné nebo industriální místnosti, cihla dodává přírodní prvek. Přírodní prvky oživují prostor a vytvářejí pocit pohody a nadčasovou eleganci.

Bílá kuchyň je typickým příkladem skandinávského stylu. A nejen ona. Bíle natřená dřevěná podlaha působí vzdušným dojmem a otevírá prostor - na to si skandinávský design velmi potrpí.

Přímý vstup na terasu hned z kuchyně je sen každé ženy.

Jídelna je součástí kuchyně, ale i obývacího pokoje. Malý prostor potřebuje vzdušný nábytek, z toho důvodu byl navrhnut kinetický konferenční stolek a skládací jídelní stůl.

Stylová kožená křesla jsou naprostým skvostem celého skandinávského interiéru. Obyčejná bílá místnost s jednoduchými doplňky a zlatými akcenty. Inspirujte se tímto obývacím pokojem a dodejte svému bytu šmrnc!

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak správně umístit obrazy na zeď? Joanna vytvořila dokonalý obrazec, který je bezvadně zakomponovaný k dalším neobyčejným doplňkům - tónované zrcadlo nebo rustikální lustr.

Bíle natřená dřevěná podlaha je základem každého skandinávského interiéru. Opticky rozšiřuje prostor a působí vdušně.

Pracovna - velmi důležitý koutek v tomto interiéru. Podívejte se, jak málo stačí k vytvoření dokonalého pracovního koutku. Jednoduchý stolek ze světlého dřeva, pohodlné křeslo a praktické doplňky!

Původní dveře s modrou patinou? Proč ne! Vsaďte na kontrasty!

Šatna v ložnici je šikovně ukryta za dlouhý bílý závěs! Nezapomeňte, že textilem nikdy nic nezkazíte, naopak, dodává interiéru útulnost a domácí atmosféru.

Koupelna v černé a bílé? Jediný kontrast, kterým nic nezkazíte. Všimněte si také přírodních doplňků, které vyzdvihnou i tak malou místnost, jakou je tato koupelna.

Kam dál?

Industriální bydlení s příčkou

Smyslně a elegantně



Diskuze

Články

 

Barevné kombinace v interiéru

Jak a co kombinovat?

 

Nenechte si ujít !!!

Workshop s Jiřím Tvarohem

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)