Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Bydlení podle Stelly

Šedé tóny v minimalistickém interiéru
Venkovské bydlení tón v tónu
Bydlení podle Stelly
Přidat do stylu

Bydlení podle Stelly

Jedinečné skandinávské bydlení podle Stelly! Pojďte s námi na návštěvu do jejího bytu, který je plný skandinávské nádhery, originálních detailů a podzimních tónů. Svou inspiraci hledá v přírodě a minimalismu, kombinuje materiály a vnáší do celého interiéru osobitost a styl. Inspirujte se!

Centrum celého bytu zaujímá kuchyň společně s obývacím pokojem. Obě místnosti jsou spojeny v jednu, přesto má každá svůj vlastní styl a vzájemně se propojují. Jednoduchou bílou linku doplňuje mosazná armatura, kuchyňské úchytky a černá lesklá pracovní plocha.

Za půvabem šedého interiéru stojí soulad materiálů, vyvážených tónů a minimální množství použitého nábytku. Inspirujte se a zaměřte se především na kvalitní pohovku a konferenční stolek, doplňky a textilie volte střídmě a s rozvahou.

Dokonalým materiálem jsou lněné lůžkoviny a textil doplňků. Len do tohoto typu interiéru jednoduše sedne a vytváří domácí atmosféru.

Kouzelná koupelna v přírodních tónech. Skandinávci propagují jednoduchost. Mírná kombinace s moderními doplňky, industriálním materiálem je samozřejmě na místě.

Inspirujte se krásným pokojíčkem pro nejmenší, ale i větší děti. Velmi obdivuhodné je, že Stella dokázala propojit a nakombinovat materiály a prvky tak, že s dětmi 'rostou'.

Kam dál?

Studentská garsonka v moderním stylu

Bydlení podle Charlese



Diskuze

Články

 

Příběh dřeva

Dřevu ještě neodzvonilo, inspirujte se!

 

Minimalistický dům propojený žebříky

Netradiční bydlení v minimalistickém domě

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)