Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Na návštěvě u Robin

Dynamické bydlení plné barev
Dřevo v hlavní roli!
Na návštěvě u Robin
Přidat do stylu

Na návštěvě u Robin

Vítejte u Robin v nádherném skandinávském a sofistikovaném interiéru. Celý byt provází tlumená a matná barevnost. Jednoduchý a podpůrný odstín šedé barvy zvýrazňují mosazné doplňky a vyzdvihují tak eleganci celého interiéru. Inspirujte se!

Centrum celého bytu zaujímá kuchyň společně s obývacím pokojem. Obě místnosti jsou spojeny v jednu, přesto má každá svůj vlastní styl a vzájemně se propojují. Jednoduchou bílou linku doplňuje mosazná armatura a kuchyňské úchytky. Výrazným prvkem je černá jídelní souprava.

Využití různých odstínů šedé je v tomto bytě bezchybné. V malém kuchyňském a jídelním prostoru je dřevěný stůl a židle, jejichž obohacujícím barevným schématem jsou kovové nožky. Dramatický, ale stále elegantní prvek.

Obývací část se skládá z impozantních kousků - základem je jemně šedý koberec, díky němuž působí antracitová pohovka, křeslo a konferenční stolek, uceleně. 

Malé interiéry mají v oblibě zrcadla. Víte, proč tomu tak je? Celkově zvětšují prostor a rozšiřují pohled na místnost, samozřejmě v závislosti na tom, kde jsou umístěny. Další výhodou je, že prostor je vyplněn přirozeným světlem.

Víte, co všechno dokáže v interiéru původní cihla? Dodává domácnosti útulný komfort a jedinečnou atmosféru. Ačkoli má většina dekorů modernistickou a sofistikovanou funkci, cihlová zeď dodává interiéru zemitý prvek. Jedná se o příjemný dotek v jinak moderním prostředí.

Podobné kamenné lampy můžete zakoupit i na našem e-shopu!

Prostor je velmi elegantně zabalen do výklenku s obloukovou enklávou, která je obklopená cihlovými stěnami a unikátním posuvným úložným prostorem. Skvělou vychytávkou je i oddělující skleněná příčka s kovovými rámy.

Šedá symbolizuje klid a stabilitu, je nadčasová a klasická, přesto zůstává neutrálním odstínem a do ložnice se bezpochyby perfektně hodí.

Funkce zrcadla v podobě posuvných dveří úschovného prostoru je zjevná i v malé chodbě.

V koupelně se Robin drží jednoduchých prvků - bílé dlaždičky v kombinaci s černou dřevěnou skříňkou jsou trefou do 'černého'.

 

Kam dál?

Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou

Útulná minimalistická garsonka



Diskuze

Články

 

Elegantní a funkční bydlení pro moderní rodinu

Skandinávský styl je zárukou kvality a jednoduchosti.

 

Slavnostní podzimní jídelní stůl

Slavnostně prostřený stůl

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)