Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bloglovin    www
Na seznam kategorie

Venkovské bydlení tón v tónu

Bydlení podle Stelly
Interiéry inspirované dýní
Venkovské bydlení tón v tónu
Přidat do stylu

Venkovské bydlení tón v tónu

Rustikální venkovské bydlení, které je plné nádherných detailů vás naprosto okouzlí. Pojďte s námi na návštěvu do venkovského domu, jehož výjimečnost spočívá hlavně v přírodních materiálech, hravosti detailů a dokonalou souhrou béžových odstínů. Inspirujte se!

Jednoduchá kuchyně v příjemném venkovském stylu, pro který jsou typické přírodní materiály. Inspirujte se dokonalou kombinací dřeva a bílé barvy. 

Otevřete malou místnost alespoň opticky! Jak na to? Inspirujte se touto kuchyní, která se pyšní otevřenými policemi. Zavřené skříňky zbytečně uzavírají prostor a působí stísněně. Vyvarujte se tomu!

V útulném obývacím pokoji převládají světlé tóny. Nábytek je umístěn tak, aby utvářel pravé úhly a sjednotil se v celek.

Jednoduché dekorace a prvky by měly být součástí každého interiéru. Nebojte se květin a nešetřete s nimi, dodají vašemu domovu pravou domácí atmosféru.

Průhled z ložnice do kuchyně a obývacího pokoje je fascinující. Díky dokonalé souhře materiálů dostává interiér úplně jiný rozměr. Inspirujte se i původními dřevěnými trámy. Všechny místnosti k sobě úžasně ladí.

Kam dál?

Dokonalé místo pro život

Koupelna na chalupu



Diskuze

Články

 

Jak správně kombinovat

Poradíme vám, jak správně zkombinovat tapety, látky a výmalbu

 

Nádherný interiér s dotekem jara

Jarní interiér s kouzelnou atmosférou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)