Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: IdealHome    www
Na seznam kategorie

Stodola proměněná ve venkovské bydlení

Rustikální venkovské bydlení plné barev
Snové letní bydlení
Stodola proměněná ve venkovské bydlení
Přidat do stylu

Stodola proměněná ve venkovské bydlení

Stodola proměněná ve venkovskou nádhernou stavbu! Deborah a Karl si celý život přáli netradiční bydlení. Zdá se, že se jim to konečně povedlo! Objevili strádající stodolu a dali jí nový život a styl. Podívejte se sami!

Klidná stavba s nádhernou barvou pálených cihel se pyšní jedinečnou zahradou s příjemným posezením. Vysoká okna zaručují interiéru neskutečnou dávku denního světla.

Kouzelná bílá kuchyně ve venkovském stylu. Základem všech materiálů je dřevo a kámen. Tato kombinace se nejlépe hodí do prostorných a bíle vymalovaných interiérů, jako je tomu právě tady. Praktický kuchyňský ostrůvek ocení leckterá hospodyně! 

Jídelna se může pyšnit skvělou vychytávkou, typickou pro venkovská stavení. Všimněte si rohové lavice s dřevěným obložením, praktickým úložným prostorem a polštářky s venkovskými motivy.

Obývací pokoj se nese v klasicizujícím duchu s moderními prvky. Tmavá modrá stěna nechává vyniknout bílé dekorace a světlý nábytek. Mezi nádherné kousky nábytku se řadí jemně modrá taburetka, která v této chvíli zastává funkci konferenčního stolku. Příjemnou součástí obývacího pokoje je i křišťálový lustr v antik stylu.

Máte rádi doplňky? Zaměřte se na lucerny! Zútulní interiér a dodají mu kouzelnou atmosféru domova. 

Moderní ložnice v jemné šedé s moderní vychytnávkou! Znáte boxspring? Boxspring je postelový systém, který musí znát i vaše ložnice, pokud si v ní chcete užívat stejný komfort jako v luxusním hotelu.

Jedná se o kvalitní a komfortní kontinentální postel s vysokým násedem, která nabízí dokonalý a ničím nerušený spánek.Tento báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - má základní pružinovou matraci, ke které si klient navíc vybírá ještě druhou matraci svrchní. Tato skladba zaručuje maximálně dokonalou ergonomii těla při spánku. A co víc? Dokáže být dokonale krásná!

I malá koupelna může mít své kouzlo. Inspirujte se nápadem Deborah! Do své koupelny zvolila jednoduché keramické umyvadlo na nožkách - jednoduchý kousek, který dodá šmrnc!

Kam dál?

Obývací pokoj s letní atmosférou

Venkovská kuchyně



Diskuze

Články

 

Luxusní bydlení podle ženy

moderní luxusní bydlení s ženskými obrazy

 

Trendy pro rok 2015

Trendy pro rok 2015

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)