Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Jak bydlí Cyril a Julie

Skandinávský interiér s prvky retra
Útulná minimalistická garsonka
Jak bydlí Cyril a Julie
Přidat do stylu

Jak bydlí Cyril a Julie

Podívejte se spolu s námi, jak bydlí Cyril a Julie. Jejich nádherné bydlení vás zaujme svým neotřelým způsobem, jak z venkovského domu vytvořit moderní místo pro život! Cyril a Julie nechtěli narušit konstrukci starého domu, proto se rozhodli, že ponechají nosné trámy, otevřou prostor místností a tím maximalizují denní světlo. Inspirujte se!

Vstup si ponechává svůj venkovský styl. Bílá omítka je v kontrastu s šedo-modrými okenicemi a dřevěným lemováním to pravé! 

Julie umí dokonale kombinovat lehce venkovský a mírně průmyslový styl. Nosná konstrukce v jídelně je typickou ukázkou venkovského stylu a otevírá obývací pokoj. Díky ponechané původní cihle se místnost zesvětlila, ale díky zvoleným materiálům si ponechala drsný vzhled.

Obývací pokoj je plný konstrastů - šedomodrý gauč s venkovským přehozem a polštářky, původní cihla a dřevo, které dokonale ladí s malým konferenčním stolkem a v neposlední řadě kovovo-skleněná konstrukce, oddělující dvě místnosti. Všimněte si i retro a industriálních doplňků, líbí se vám?

Malá, ale útulná pracovna, nemyslíte? Starému pracovnímu stolku se zásuvkami byl navrácen nový život, když se Julie rozhodla trávit svůj volný čas uměleckou tvorbou. Pracovna v sobě ukrývá spoustu zajímavostí, ať už se jedná třeba o originální uspořádání zrcadel či o nádherný design židlí.

Čtenářský koutek je nedílnou součástí každého domu. Přírodní barevnost je hlavním rysem celého domu, ale v této místnosti je nejvyváženější. Šedé křeslo je společně s malým odkládacím stolečkem úžasnou dekorací.

 

Kam dál?

Stodola proměněná ve venkovské bydlení

Rustikální elegance



Diskuze

Články

 

V mexickém venkovském stylu

Na návštěvě v mexické domácnosti

 

Bydlení s kuchyní od IKEA

Jak pomocí kuchyně zvětšit počet místností?

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)