Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Dřevo v hlavní roli!

Bydlení podle Charlese
Skandinávský interiér s prvky retra
Dřevo v hlavní roli!
Přidat do stylu

Dřevo v hlavní roli!

Nahlédněte s námi do snového interiéru plného krásných dřevěných detailů. Neodolatelný byt s atypickým půdorysem nabízí spoustu kouzelných zákoutí a dekorací. Všimněte si, jak dokonalá je souhra dřeva a přírodních barev. Vítejte v holandském městečku Almere a inspirujte se!

Kuchyň je sice malinká, ale útulná a praktická. Jednoduchá kuchyňská linka stoupá do výšky. S prostorem si hraje i kuchyňský ostrůvek, který slouží také jako jídelní stolek. Dřevěné barové židličky příjemně doplňují kuchyňská prkénka.

V žádné domácnosti by neměly chybět takové kousky, jako jsou dřevěná servírovací prkénka a květiny!

Obývací pokoj je pastvou pro oči. Kombinace dřeva, květin a barev je báječná a do tohoto typu interiéru příjemně sedí. Jestliže si do svého obývacího pokoje pořídíte konferenční stolek z teakového dřeva, pak rozhodně nešlápnete vedle.

Šedá je stále trendy, proto se nebojte ji používat v různých intenzitách!

Květin není nikdy dost a dokáží udělat z každého místa útulné bydlení. V tomto obývacím pokoji je jich dostatek! A co víc? Každá květina má svůj originální květináč a to celkový dojem z interiéru obohacuje.

Obývací pokoj plynule navazuje na ložnici, jejíž součástí je vestavěná skříň a praktické industriální háky na oblečení.

Francouzskou elegancí dotknutý lustr s kovovým rámem vás nadchne svým jedinečným tvarem. Dokonale ladí s kovovými prvky konferenčního stolku a stojanem na noviny.

Něžný šedý tón je do této ložnice jako stvořený. Inspirujte se skandinávským stylem a vykouzlete u sebe doma útulnou atmosféru. Kombinací dřeva a textilu v interiéru dosáhnete pravého kontrastu mezi materiály.

Malé dřevěné stoličky jsou praktickou šatní pomůckou. Takovou stoličku si můžete zakoupit i v síti obchodů IKEA.

I velké květináče patří na parapet! Inspirujte se tímto doplňkem, který vypadá, že už má něco za sebou. Naopak, takové květináče jsou letos v kurzu! Postavte jej na parapet a o originální kousek ve vaší kuchyni je na světe!

Bílá dřevěná podlaha společně se zrcadlem mírně otevírá prostor.

Kam dál?

Rustikální elegance

Dokonalost po skandinávsku



Diskuze

Články

 

Inspirativní jednoduchý styl

Velmi jednoduchý design a fantastické okolí

 

Odstín léta 2019? Kobaltově zelená!

Podívejte se, jak nádherně rozzářit interiér

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)