Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Dřevo v hlavní roli!

Bydlení podle Charlese
Skandinávský interiér s prvky retra
Dřevo v hlavní roli!
Přidat do stylu

Dřevo v hlavní roli!

Nahlédněte s námi do snového interiéru plného krásných dřevěných detailů. Neodolatelný byt s atypickým půdorysem nabízí spoustu kouzelných zákoutí a dekorací. Všimněte si, jak dokonalá je souhra dřeva a přírodních barev. Vítejte v holandském městečku Almere a inspirujte se!

Kuchyň je sice malinká, ale útulná a praktická. Jednoduchá kuchyňská linka stoupá do výšky. S prostorem si hraje i kuchyňský ostrůvek, který slouží také jako jídelní stolek. Dřevěné barové židličky příjemně doplňují kuchyňská prkénka.

V žádné domácnosti by neměly chybět takové kousky, jako jsou dřevěná servírovací prkénka a květiny!

Obývací pokoj je pastvou pro oči. Kombinace dřeva, květin a barev je báječná a do tohoto typu interiéru příjemně sedí. Jestliže si do svého obývacího pokoje pořídíte konferenční stolek z teakového dřeva, pak rozhodně nešlápnete vedle.

Šedá je stále trendy, proto se nebojte ji používat v různých intenzitách!

Květin není nikdy dost a dokáží udělat z každého místa útulné bydlení. V tomto obývacím pokoji je jich dostatek! A co víc? Každá květina má svůj originální květináč a to celkový dojem z interiéru obohacuje.

Obývací pokoj plynule navazuje na ložnici, jejíž součástí je vestavěná skříň a praktické industriální háky na oblečení.

Francouzskou elegancí dotknutý lustr s kovovým rámem vás nadchne svým jedinečným tvarem. Dokonale ladí s kovovými prvky konferenčního stolku a stojanem na noviny.

Něžný šedý tón je do této ložnice jako stvořený. Inspirujte se skandinávským stylem a vykouzlete u sebe doma útulnou atmosféru. Kombinací dřeva a textilu v interiéru dosáhnete pravého kontrastu mezi materiály.

Malé dřevěné stoličky jsou praktickou šatní pomůckou. Takovou stoličku si můžete zakoupit i v síti obchodů IKEA.

I velké květináče patří na parapet! Inspirujte se tímto doplňkem, který vypadá, že už má něco za sebou. Naopak, takové květináče jsou letos v kurzu! Postavte jej na parapet a o originální kousek ve vaší kuchyni je na světe!

Bílá dřevěná podlaha společně se zrcadlem mírně otevírá prostor.

Kam dál?

Rustikální elegance

Dokonalost po skandinávsku



Diskuze

Články

 

Jak se bydlí v industriálu

jak se bydlí v industriální ložnici obývacím pokoji

 

Kuchyně se skandinávským dotekem

Inspirace pro vaši novou kuchyň

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)