Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Kouzelná renovace starého domu

Malý byt? Hravě a elegantně!
Skandinávské bydlení s dokonalou kuchyní
Kouzelná renovace starého domu
Přidat do stylu

Kouzelná renovace starého domu

Pojďte se s námi podívat na nádhernou renovaci venkovského domu z 18. století. Současný interiérový design zasahuje do moderny, ale nebojí se kombinace klasické kamenné architektury. Podívejte se, jak dokonale může vypadat přiznání dřevěných trámů a kontrastů přírodních materiálů, tvarů a barev s čistými architektonickými liniemi. Inspirujte se!

Obývací pokoj s bílou pohovkou, boho kobercem a stylovými doplňky! Kouzelná atmosféra tkví v původních dřevěných trámech, které jsou dominantou celého interiéru.

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků každého interiéru je stylový krb. Ne nadarmo je právě krb považován za srdce domácnosti. Příjemný kontrast mezi luxusním kamenným obkladem krbu a přírodním vzhledem sedací soupravy a kožešiny.

Útulnou atmosféru vám dodají i květiny a svíčky. Nebojte se doplňků.

Kombinace venkovského stylu a moderního? Žádný problém. Tato jídelna je důkazem toho, že lze kombinovat dřevo a plast. Všimněte si, že moderní židle z kvalitního průhledného plastu opticky neruší prostor, působí vzdušně a elegantně. 

Kuchyň patří mezi modernější místnosti celého interiéru. Světlá a projasněná místnost se může pyšnit jednoduchým kuchyňským ostrůvkem s naprosto totožnými lustry a moderními prvky.

Jak na vás působí původní cihla v interiéru? Nebojte se ponechat místnosti styl a šmrnc. Kombinace surové původní cihly, jemných tónů a dřevěných trámů je naprosto dokonalá. Přírodní materiály a jednoduchý nábytek do této místnosti prostě patří.

Ložnice potřebuje textil! Světlá místost bude působit útulněji vždy, když ji doplníte o pár tónů tmavším textilem. Vyzkoušejte len!

Stylová koupelna, nemyslíte?

 

Kam dál?

Bydlení podle Luisy a Paula

Malé bydlení podle Rity



Diskuze

Články

 

Nápaditý interiér, který má atmosféru

Kombinace venkova, elegance a moderního stylu

 

Dekorace pro děti

Ušijte si zimní potah na dětskou židly

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)