Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Auhaus    www
Na seznam kategorie

Tříúrovňový dům

Industriální bydlení s příčkou
Smyslně a elegantně!
Tříúrovňový dům
Přidat do stylu

Hýčkejte se atypickým interiérem

Nechte se hýčkat atypickým interiérem a pojďte s námi na návštěvu k Elle a Richardovi. Atypická stavba domu vás okouzlí na první pohled. Dům nabízí neskutečnou škálu vizuálních efektů a kombinaci moderních materiálů, jakými jsou plech, beton a dřevo. Inspirujte se!

Dům je navržen jako řada stupňovitých interiérových a exteriérových prostorů, které směřují vzhůru od ulice. Betonový vstup do domu je moderní a surový. Odlehčujícím materiálem je rozhodně plech, který snižuje dynamiku celého domu.

Elegantní stylová kuchyně je snem každé ženy. Jedinečnost této kuchyně je dána minimalistickým kuchyňským ostrůvkem, který je zcela dřevěný. Přírodní dřevěná deska je podpořena atypickým vlněním jednotlivých planěk.

Ano, i černá patří do kuchyně! Nebojte se moderních kombinací v podobě bílé a černé barvy. Černé skříňky jsou podpořeny kontrastním obkladem. Styl celé kuchyni dodávají černé matné lustry a moderní obrazy.

V obývacím koutku se Elle a Richardovi povedlo vytvořit jedinečnou sourhu materiálů - kůže, dřeva, betonu a přírodních struktur. 

Moderní schodiště s prvky minimalismu vás zaujme svým dřevěným povrchem z masivu a doplňkovými bílými tyčemi. V kombinaci s dekorem podlahových dlaždit vypadá úžasně, nemyslíte? Navíc ten samý dekor spojuje celý dům.

Úžasný vizuální efekt nabízí pohled dolů ze schodů. Hra světla a stínu závisí na čisté ploše zdi a skla.

Ložnice plná světla! Díky velkému oknu a minimálnímu nábytku je ložnice útulná. Samotný textil je pro bydlení klíčový, avšak důležité je také to, jakou strukturu zvolíte. Typická kombinace pro tento dům je černá a bílá. Inspirujte se!

Inspirujte se touto stylovou koupelnou s výjimečným dekorem podlahy v černo-bílém provedení. Minimalistický design se v této místnosti nezapřel, avšak velmi důležitou roli hrál i správný výběr materiálu. Designéři se totiž nebáli kombinace kamenného obkladu, dřeva a velké plochy skla - zrcadla. 

 

Kam dál?

Kontrast černé a bílé

Extravagance v Paříži



Diskuze

Články

 

Moderní skandinávské bydlení

Podívejte se s námi, jak se povedl černobílý interiér ve skandinávském stylu

 

Nikdy neuděláte chybu, když...

Přečtěte si jednoduché rady, se kterými neuděláte chybu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)