Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Auhaus    www
Na seznam kategorie

Snový moderní dům

Senzace v duchu industriálu
Kontrast černé a bílé
Snový moderní dům
Přidat do stylu

Snový moderní dům

Vítejte u Sáry a Edwarda! Nádherný moderní interiér, jehož dominantou jsou velká francouzská okna, se může pyšnit svým atypickým uspořádáním. Provedení tohoto interiéru je zkrátka famózní, propracované detaily a jedinečné doplňky v neutrálních tónech. Zaručené kouzlo domova tkví v přírodních materiálech a texturách, jako je mramor, měď nebo kůže.

Dům je rozdělen na dvě křídla spojující se dohromady, aby vytvořily vstup a následně se od sebe odklopily. Skrze posuvná okna můžeme nahlédnout až do jídelny. Naprostou dokonalostí je dřevěný obklad, který se ve stejné míře prolíná i v interiéru. Posuďte sami a inspirujte se.

Kuchyň je nádherným příkladem dokonalého souznění materiálů. Elegantní stylová kuchyně je snem každé ženy. Základem této místnosti je elegantní kuchyňský ostrůvek z mramoru a měděného lesklého povrchu. K němu perfektně ladí černé kuchyňské skříňky, dřevěné ostění a moderní barové židličky. Dokonalá kombinace materiálů, co myslíte?

Velký obdiv si zaslouží skvěle propracované detaily v podobě geometrických prvků, osvětlení, měděné armatury, obkladu a úchytek. Vše je moderně lesklé a lazené do stejného stylu! Jedinečnost luxusu se skrývá v detailech!

Velmi příjemná kombinace horizontálního osvětlení s vertikálním dřevěným ostěním. Všimněte si lineární minimalistické podpory otevřených skříněk v kuchyni.

Útulný koutek v jídelně je designérským skvostem! Nejen, že do stylu domu výrazně zapadá, ale doplňuje jedinečné kouzlo domácnosti. Barevná kombinace je stejně tak famózní, jako kombinace materiálů v celém domě! Nezapomínejte na doplňky - keramický lustr s modrou glazrou dodává šmrnc celé místnosti.

Obývací pokoj s prosklenou zdí! Díky této vychytávce a vzdušenému nábytku je obývací pokoj prostorný a útulný. Šedé tóny textilií - pohovky a koberce - jsou pro tento přírodní styl bydlení klíčový. 

Víte, čím nejjednodušeji oživit interiér? Milujte doplňky a zaměřte se na lampy v moderním stylu! 

Zelená jako smaragd. Nádherná kombinace této luxusní zelené a přírodního dřeva se do pracovny náramně hodí, nemyslíte?

Koupelnový obklad připomínající hladinu moře. Nádherná kombinace jemného lesku s přírodním dřevem nechává vyniknout i stylová umyvadla s měděnou armaturou. Inspirujte se!

Kam dál?

Stodola proměněná ve venkovské bydlení

Nevšední moderna s venkovskými detaily



Diskuze

Články

 

3kk plné světla a prostoru

byt 3kk ve skandinávském stylu nabízí prostor a světlo

 

Oživení kuchyně

Přečtěte si, jak vytvořit zajímavou kuchyni v šedém provedení

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)