Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Kontrast černé a bílé

Snový moderní dům
Jednoduchost v kontrastech
Kontrast černé a bílé
Přidat do stylu

Malý byt v kontrastech černé a bílé

Malý byt v kontrastech! Nahlédněte s námi do interiéru mladé designérky Claire, kde panuje nádherná souhra materiálů, přírodních barev, bílé a černé. Vznikají zde dva neobvyklé, přesto k sobě pasující póly. Na jedné straně dramatická scéna v podobě bílé a černé barvy zdí, a na té druhé, zeď z původních cihel a čistá lineární dekorace. Inspirujte se!

Tento interiér splňuje snad všechny charakteristiky moderního bydlení. Výrazný a přitažlivý v jednom! Vizuální efekt začíná perfektním uspořádáním otevřeného prostoru. Kuchyňský kout je velmi jednoduchý, přesto efektní díky kombinaci lesklého a matného materiálu a samozřejmě černé a bílé barvě. Součástí kuchyňského koutu je i obývací pokoj a jídelna. 

 

Široké dubové podlahy zesvětlují prostor a poskytují příjemnou atmosféru. Doplňky jsou omezené na minimum hlavně proto, aby nenarušily jinak harmonické bydlení.

Lesklý povrch kuchyňské linky je známkou luxusu. Skandinávský a moderní design si potrpí na výjimečných materiálech a kombinacích.

Cihlové zdi jsou extrémně výjimečné a doplňují jakýkoliv interiér. Ať už se jedná o rustikální, elegantní, barevné nebo industriální místnosti, cihla dodává přírodní prvek. Přírodní prvky oživují prostor a vytvářejí pocit pohody a nadčasovou eleganci.

Správné propojení jídelního a obývacího koutu je pro malý byt velmi důležité. Základem je světlá barva, ať už se jedná o pohovku vpravo, a nebo jídelní stůl vlevo. Oba tyto prvky jsou doplněny barvou kontrastní - tmavě šedý koberec a přírodní židle.

Původní cihly vypadají v obývacím pokoji perfektně. Claire si potrpí na jednoduché moderní doplňky - minimalistické světlo 'e' dokonale zvýrazňuje rustikální povrch původních cihel. Kontrastním doplňkem se v tuto chvíli stává nádherná antik lampa v pískové barvě. Příjemná souhra materiálů a barev, co myslíte?

Průhled ze světlého pokoje do tmavé ložnice je fascinující.

Dřevěná podlaha v přírodním tónu je perfektní součástí jedinečného trojúhelníku - černé zdi, bílého stropu a samotné podlahy. Příjemným materiálem se mohou pyšnit lůžkoviny a textil doplňků. Len do tohoto typu interiéru jednoduše sedne a vytváří domácí atmosféru. Naprostým skvostem tohoto malého bytu se stává velké minimalistické zrcadlo s bílým rámem.

Nejčastěji se v interiéru setkáváme s lampami a lampičkami, které plní pouze praktickou funkci: osvítit pracovní stůl, rozsvítit tmavý kout. Ale zamysleli jste se i nad tím, že lampička může být neobyčejnou dekorací, která dodá interiéru jedinečnou atmosféru?

Vsaďte na druhé patro a jděte s dobou! Ušetřete si volné místo třeba pro další koutek na spaní a vytvořte si stylový interiér.

 

Kam dál?

Extravagance v Paříži

Skandinávský interiér s prvky retra



Diskuze

Články

 

Víkendové bydlení v iglú

Extravagantní bydlení v iglú

 

V duchu minimalismu

Minimalistický dům s moderními doplňky a industriálními akcenty

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)