Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Senzace v duchu industriálu

Smyslně a elegantně!
Snový moderní dům
Senzace v duchu industriálu
Přidat do stylu

Senzace v duchu industriálu

Pojďte s námi na návštěvu do úžasného moderního interiéru v duchu industriálu, kde panuje nádherná souhra vertikálních a horizontálních linií, šedých tónů, oživených barvou každodenních věcí a oslnivých svítidel. Vznikají zde dva póly. Na jedné straně dramatická scéna v podobě černé a antracitové barvy zdí, a na té druhé, industriální a skandinávské doplňky. Inspirujte se!

 
 
Malý bar odděluje kuchyň od obývacího koutku. Přestože zde výrazně vyniká šedá barva kuchyňské linky a zdi, odlehčeným dekorem jsou jemné dlažidičky a textilie! Skromné, ale jedinečné závěsy mají styl a jsou patrné v celém bytě.
 
Kuchyň je laděná do jemně šedé palety s kombinací černé, přírodní barvy a kovu. V moderním interiéru se skvěle vyjímají industriální doplňky, jako jsou tyto úžasné barové židličky!
 
 
Moderní interiér je otevřen i jednoduchým florálním vzorům - inspirujte se jednoduchými kachličkami s prvky květů. Šedou kuchyni doprovází doplňky přírodních tónů.
 
 

Chcete mít ve svém obývacím pokoji umělecké dílo? Dokážete to sami! Vytvořte si dokonalý přehoz na vaši pohovku. Prošívané potahy můžete využít na gauč, židle a kombinovat je se závěsy - vypadá to úžasně, co myslíte?

Nádherná pracovna skvěle kombinuje funkčnost moderně-minimalistického stylu s lehkým industriálním designem. V této pracovně vám půjde práce pěkně od ruky!

 

Hrajte si s kontrasty! Třeba přesně tak, jako si designéři pohráli s kontrastem v ložnici. Kolem dokola šedé tóny, moderní doplňky, luxusní provedení lustrů a v čele abstraktní obraz s výraznou žlutou! Úžasná kombinace, nemyslíte?

Jak docílit útulné atmosféry? Napadlo vás někdy zavěsit závěsy na zeď? Ne? Pak se inspirujte touto ložnicí, která se pyšní antracitovými závěsy, které místnosti skvěle padnou.

 

Inspirujte se touto stylovou koupelnou s výjimečným dekorem podlahy v černo-bílém provedení. Minimalistický design se v této místnosti nezapřel, avšak velmi důležitou roli hrál i správný výběr materiálu. 

 

Kam dál?

Snový moderní dům

Kontrast černé a bílé



Diskuze

Články

 

Svatba Alice a Harryho v naší zahradě

Svatba Alice a Harryho

 

Malý byt v Sydney

Čistý a přírodní malý byt v Sydney

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)