Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Tradiční Anglie a retro

Studentská garsonka v moderním stylu
Pravidlo páru podle Cathrine
Tradiční Anglie a retro
Přidat do stylu

Tradiční Anglie a retro

Nahlédněte s námi do nádherného interiéru, plného tradičního anglického stylu, kterému vévodí nádherná kachlová kamna! Majitelé bytu, Carla a John, se nechali inspirovat anglickým venkovem a retro stylem. Zajímavá kombinace stylů, která k sobě svým způsobem příjemně ladí. Inspirujte se!

Jedinečný klasický styl je zkrátka nestárnoucí. Nádherná kombinace materiálů je patrná hned na první pohled. Prvotřídní detaily ručně vyrobené židle a jídelního stolu jsou naprostou špičkou celého interiéru. Lze je umocnit správně zvolenými doplňky - lustrem či tapetou s rostlinnými motivy.

Dřevo hraje v této kuchyni důležitou roli! Všimněte si velké skříně vpravo - nádherná, ručně vyrobená skříň, do které se vejdou sklenice i porcelánové sety. Tradičním prvkem anglického stylu jsou původní cihly.

Vsaďte na doplňky, které váš interiér oživí! Lustr ve stylu antik je perfektní součástí kuchyně, ve které dominuje dřevěná jídelní souprava. Kuchyňská skříňka se nese v šedém tónu, který doplňuje bílý omyvatelný obklad. Zkuste také textil - co třeba jednoduchý koberec?

Světlý obývací pokoj s bílou pohovkou ve středu místnosti si drží anglický styl. Příjemná souhra dřevěného konferenčního stolku s antik lustrem a dekorativními obrazy v rohu.

Perfektním starožitním kouskem jsou vysoké hodiny v pravém rohu a nádherný svícen vlevo. 

Dřevěné doplňky jsou velmi oblíbenou součástí klasických antik interiérů.

Kam dál?

Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou

Útulná minimalistická garsonka



Diskuze

Články

 

Rafinovaný marocký styl

Nudí vás moderní styl, Skandinávie nebo Provence? Zkuste Maroko!

 

Jak vybrat barvu do interiéru

Malý rádce pro výběr barev

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)