Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Nevšední moderna s venkovskými detaily

Na návštěvě u Sylvie a Paula
Když se setká rustikální styl s elegancí
Nevšední moderna s venkovskými detaily
Přidat do stylu

Nevšední moderna s venkovskými detaily

Nahlédněte s námi do moderního interiéru, který byl navržen pod vedením architekta Douglese Larsona. Světlý, moderní, jednoduše krásný interiér vás oslní kombinací moderny s venkovskými detaily. Podívejte se, jak se ze studeného interiéru stal nádherný domov s útulnou atmosférou.

Jídelna je plná moderních prvků, od industriálních lamp, dekorací, až po zeď, namalovanou tabulovou barvou. Taková výmalba se stává opravdovým trendem veškerých domácností.

Domácí útulnou atmosféru zaručují hlavně materiály - dřevo, textil a bílá barva podlahy, stěn a nábytku. Jako osvětlení zde byly použity lampy industriálního stylu, které se do této kuchyně perfektně hodí. Všimněte si také ručně vyřezávaných mís, ve kterých můžete stylově skladovat potraviny.

Dřevěné trámy vyniknou především v bílé místnosti, ale společně s vybranou textilií, která by měla být nezbytnou součástí každé místnosti, bude vaše jídelna báječným místem pro společné kulinářské zážitky.

Aby byt nepůsobil příliš studeně a neútulně, bylo potřeba ho trochu rozzářit. Designér využil čím dál tím víc oblíbené etno koberce, které se stávají perfektní součástí jednoduchého interiéru.

Krása skloubená s dokonalostí. Obývací pokoj si zakládá na kouzelné atmosféře, která je zapříčiněná vhodnou barevnou kombinací. Inspirujte se touto nevšední elegancí!

Zahoďte obyčejné poličky, i v koupelně si totiž můžete vystačit pouze s dřevěnými stoličkami. Inspirujte se!

Jak už jste mohli vidět v kuchyni, tak i v koupelně si můžete zeď vymalovat tabulovou barvou - kreslete, pište a užijte si náramnou legraci.

 

Kam dál?

Moderní byt podle Niny

Garsonka plná barev



Diskuze

Články

 

Jak si kdo ustele, tak si lehne

Luxusní ložnice pro vaši inspiraci

 

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory

Inspirujte se malým bytem

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)