Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Pravidlo páru podle Cathrine

Tradiční Anglie a retro
Rustikální elegance
Pravidlo páru podle Cathrine
Přidat do stylu

Nádherný byt s venkovskými prvky 

Moderní bydlení zahalené do venkovského stylu vás okouzlí. Pojďte s námi na návštěvu ke Cathrine, interiérové designerce z Dánska, která přesně ví, co dokáže v interiéru jedno ze základních pravidel - pravidlo páru. Nenechte si ujít kombinace materiálů, barev, a to, jakým způsobem vnést do interiéru svěží letní atmosféru.

V této kuchyni se propojuje francouzská elegance s venkovským stylem. Nádherný ostrůvek s lesklou bílou deskou je typickým rysem moderních interiérů. V kombinaci s dřevěnými barovými židličkami v klasickém stylu vypadá báječně. Cathrine si potrpí na doplňky, proto i v kuchyni nesmí chybět váza s květinami a dóza s ovocem.

Pravidlo páru se nese celým interiérem. Srdce kuchyně je přesně uprostřed, doplňují ho dvě naprosto identické strany - dvě stejné lampičky a police.

Dřevěné police a obklad digestoře tvoří ideální kontrast s nerezovými spotřebiči a klasickou bílou linkou. Všimněte si, že hlavním materiálem doplňků se stává mramor.

Skvostem celé kuchyně je minimalistické provedení dřezu. 

Celá kuchyň působí čistě. Důvodem je již zmíněné pravidlo páru, ale také lineární přesnost.

Za slovem luxus se může skrývat mnoho tváří. V tomto interiéru se ukrývá za nádhernými koženými křesly, které Cathrine umístila do obývacího pokoje. Navíc ani tady nezapomněla na pravidlo páru - dvě totožná křesla s polštářky a skládací taburetky před krbem.

Neutrální šedou pohovku zvolila Cathrine hlavně kvůli dobré kombinaci s ostatním nábytkem a doplňky.

Mnoho současných designérů má v oblibě kinetický styl. Cathrine si pro svůj interiér vybrala stoleček. Jeho výhodou je zejména to, že opticky neubírá prostor a hodí se téměř do každého interiéru.

Jídelna se může pyšnit elegantním až extravagantním lustrem a krásným výhledem na okolní přírodu. Masivní stůl je obklopen klasickými židličkami po stranách a koženými křesly v čele. 

Pohovku v moderním stylu krásně oživují polštářky s výšivkou a modrotiskem.

V obývacím pokoji najdete i úložný prostor pod okny. Tento klasický švédský prvek je součástí většiny venkovských pokojů. Klasika venkovského skandinávského stylu!.

Každá koupelna bude vypadat úchvatně, pakliže si ji zařídíte stejně jako Cathrine. Vanu umístěte centrálně pod okna, kombinujte šedou, bílou a propojte klasický styl vany s dekorativními prvky dlažby.

Stejně jako v ostatních místnostech, tak i tady, v ložnici, se opakuje pravidlo páru. Dvě totožné taburetky, polštářky v páru a neskutečně minimalistická tapeta.

 

Kam dál?

Moderní interiér v lesku

Úchvatná moderna v podkroví



Diskuze

Články

 

Armani – luxusní interiér

Prvotřídní krása a kvalita

 

Garsonka v novém kabátě

proměna malé garsonky v moderní praktický interiér

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)