Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Bydlení podle Charlese

Unikátní byt se skleněnou příčkou
Dřevo v hlavní roli!
Bydlení podle Charlese
Přidat do stylu

Bydlení podle Charlese

Pojďte s námi na návštěvu k Charlesovi do nádherného 2+1 s pracovnou a stylovou ložnicí v patře. Tento interiér v sobě skrývá dvě tváře, ta první vás zaujme svým nádechem jednoduchosti a svěžesti, ta druhá množstvím bohatých a komplikovaných detailů, které dávají prostor energii.

Charles si potrpí na jemném propojení skandinávského stylu s francouzskou elegancí. Za povšimnutí stojí atypické řešení celého bytu. Ve velké hlavní místnosti se nachází obývací pokoj společně s kuchyní, mezipatro slouží pro koupelnu a v patře si pak můžete vychutnávat příjemný výhled od pracovního stolu nebo z ložnice.

Kuchyň je laděná do jemně šedé palety s kombinací černé, bílé a kovu. V moderním interiéru se vyjímají industriální doplňky, lampy a skříňky.

I moderní byt můžete kombinovat s vintage nábytkem. Dřevěná skříň s hnědou patinou je perfektním prvkem, který celé místnosti dodává domácí atmosféru.

Šedá paleta barev se do tohoto typu bydlení hodí. Moderní a dynamické struktury jsou jeho nedílnou součástí a tvoří tak nepochybně ideální prostředí pro umělce, jakým je Charles.

Ani v takovém interiéru nesmí chybět něžné doplňky v podobě jednoduchých keramických váz a přírodního osvětlení.

Jakmile do bytu začnou pronikat sluneční paprsky, může se vytvořit i takový umělecký jev, jako vidíte na fotografii. Díky modernímu kovovému zábradlí vzniká nádherný op-art.

 

Kam dál?

Podkroví v moderním venkovském stylu

Industriální senzace!



Diskuze

Články

 

Elegantní obývák

Elegantní interiéry v italském, francouzském, přírodním, moderním i extravagantním stylu

 

Váš den s čokoládou

v našem obchodě si můžete vychutnat 100% horkou čokoládu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)