Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Chystáte oslavu? Pak musíte vědět, co právě frčí!

Jednoduchost v kontrastech
Beton a dřevo v hlavní roli!
Chystáte oslavu? Pak musíte vědět, co právě frčí!
Přidat do stylu

Chystáte oslavu? Pak musíte vědět, co právě frčí!

Abyste si pořádně užili oslavu, musíte vědět, co právě frčí! Máme pro vás zajímavé tipy, které by měly být nezbytnou součástí každé pořádané oslavy. Uspořádat pro své přátele či rodinu nezapomenutelnou akci nemusí být tak jednoduché, jako se na první pohled zdá. Inspirujte se našimi tipy!

Jak servírovat stylově? Růčně vyřezávané prkénko Vám umožní servírovat kousky výborných sýrů, dipů, ovoce či zeleniny.

Nesmíme zapomínat na to, že společně trávené chvíle u stolu by měly být hlavně překrásným kulinářským zážitkem. Je velmi důležité nejen to, jaké jídlo budeme podávat, ale i jakým způsobem ho naservírujeme a jak nadekorujeme příjemnou tabuli.

Mísy a mističky vykouzlí tu nejlepší atmosféru! Stylové mističky učiní váš domov krásnějším a stylovějším. Nádherné letní barvy unikátní španělské keramiky se hodí do kteréhokoliv interiéru a rozveselí každou párty!

Buďte připraveni na všechno a namíchejte si předem několik ovocných limonád v úžasných skleněných džbáncích. V naší nabídce najdete třeba s dekorem včeliček. Stačí tak málo a osvěžující ovocné limonády jsou na světě! Vypadají báječně, nemyslíte? Pamatujte si, že i ty nejjednodušší produkty se budou na každé oslavě perfektně vyjímat!

Buďte připraveni na všechno! Vytvořte si ve své kuchyni samoobslužné barely, uvidíte, že tím potěšíte nejen dospělé, ale i děti. Inspirací vám mohou být naše skleněné dózy s nealkoholickými nápoji.

Kvalitní tác či podnos by měl být součástí každé připravované akce. Nejen, že na něm můžete servírovat připravené pokrmy a nápoje, ale zároveň perfektně poslouží jako dekorace.

Neváhejte si vybrat z naší kolekce!

Víte, bez čeho se neobejde žádná oslava? Ano! Bez dortu, cupcaků či velké dávky ovoce. S námi máte vyhráno! Máme pro vás v nabídce tento luxusní kousek - etažér, který se rozhodně stane dominantou vašeho jídelního stolu! Praktický třípatrový etažér z kvalitního kovu vám skvěle poslouží na ovoce, ale i na sladké delikatesy.

Stylové servírování na přírodní břidlici přinese na váš jídelní stůl jednoduchou originalitu. Díky neutrálnímu, nadčasovému, přírodnímu kameni mužete rozehrát nekonečné množství barevných kombinací předkrmů v podobě kousků lososa, španělských tapas nebo na něj s lehkostí položit lahodný francouzský sýr, doplněný sladkými kuličkami hroznového vína. Neváhejte navštívit náš e-shop.

Vytvořte si svou vlastní vinotéku z obyčejných plechových košů! Praktické a stylové, nemyslíte?

 

  

 Foto: Laura Edwards, Nicolas Vahé 

 



Diskuze

Články

 

Skandinávský vintage styl podle Niny

vintage styl ve skandinávském interiéru staré doplňky

 

Nevšední moderna s venkovskými detaily

Útulný a prostorný byt s kouzelnou atmosférou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)