Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: IdealHome    www
Na seznam kategorie

Bývalý školní dům

Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou
Dokonalost po skandinávsku
Bývalý školní dům
Přidat do stylu

Renovace školního domu v nádherné letní bydlení

Pojďte s námi na návštěvu do bývalého školního domu, který se proměnil v nádherné letní bydlení. Dům se pyšní rozsáhlou zámeckou zahradou, která nabízí dokonalý výhled na historické památky ve městě. Jeho majitelé, Owen a Sára, mají eklektický přístup k designu. Inspirujte se!

Úchvatná barva pálených cihel dodává domu atmosféru a báječně ladí i se světle modrými vstupními dveřmi.

Romantická kuchyně ve venkovském stylu je dokonalou ukázkou toho, že v této místnosti velí Sářina ruka! Masivní dřevěný stůl se starými židličkami dokonale ladí s kuchyňskou linkou a ostatními kuchyňskými doplňky. Do Sářiny kuchyně na první pohled patří pastelové barvy. Jemné pastelové tóny jsou nejvíc využity na jídelních doplňcích, jakými jsou keramické misky, mísy, talíře, hrnečky.

Eklektický styl interiéru se projevil zejména v obývacím pokoji. Owen se Sárou se rozhodně nebáli kombinací struktur a vzorů. V jejich obýváku najdete starožitné anglické hodiny vedle perského koberce, francouzské pohovky, anglického křesla s tradiční anglickou kostkou, vedle sebe pěkně sedí dekorativní polštářky v moderním jednoduchém i etno stylu.

Sára velmi dobře ví, čím lze oživit místnost a dodat jí kouzelnou atmosféru. Jednoznačně krbem! Je jedním z nejpozoruhodnějších prvků každého interiéru. Ne nadarmo je právě krb srdcem domácnosti. Příjemný kontrast mezi luxusním anglickým kamenným obkladem krbu a přírodním etno vzhledem sedacího polštáře spolu s ratanem a kůží vykouzlí jedinečné večery!

Klasický jednoduchý styl ložnice je doladěn především díky originálnímu lustru ze starší kolekce IKEA, který koresponduje s jemným dekorem okenních rolet. Umírněnější styl se promítl i do nábytku, který vyzdvihují fotografie na zdi.

Nikdy nešlápnete vedle, když si do své koupelny pořídíte volně stojící vanu. Přírodní dřevěné obložení je příjemnou ukázkou toho, jak jednoduše vykouzlit domácí a útulnou atmosféru. 

Kam dál?

Naposledy v letním bytě

Venkov po anglicku



Diskuze

Články

 

Domov vybarvený do červena

Interiéry inspirované podzimem a červenou barvou v antik stylu

 

Velkorysé bydlení na 64 m2

Inspirujte se malými byty ve skandinávském stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)