Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Skandinávský interiér s prvky retra

Dřevo v hlavní roli!
Jak bydlí Cyril a Julie
Skandinávský interiér s prvky retra
Přidat do stylu

Skandinávský interiér s prvky retra

Nádherný skandinávský interiér s prvky retra vás ohromí! Pojďte s námi na návštěvu k Annette a Harrymu, kteří si zakládají na jednoduchém skandinávském stylu a čistotě linií. Annette má ráda přírodu a Harry retro. Podívejte se spolu s námi na to, jak se jim tyto dvě záliby podařilo spojit.

Co jiného, než stylová kachlová kamna, vám vytvoří jedinečnou atmosféru tepla domova? Podívejte se na fotografii obývacího pokoje, která je perfektním příkladem toho, jak taková kachlová kamna vynikají v jednoduchém interiéru. Stávají se tak hřejivou dominantou celé místnosti.

Úžasným doplňkem je tapeta s florálním motivem, kterou báječně doplňuje nábytek ve stylu retro. Kožené křeslo dokonale ladí s kachlovými kamny, ale i s jídelním koutkem, do kterého jsou zakomponovány barevné retro židle s kožešinovými podsedáky.

Vysoké stropy, původní parkety i ozdobné štuky, krásně ladí s jedinečnou florální tapetou a retro vybavením v této místnosti.

Šedá je stále in! Nikdy neuděláte chybu, když si pořídíte pohodlnou pohovku právě v tomto tónu. Kombinace šedé a světle modré dodává interiéru lehký šmrnc.

I v obývacím koutě je zřejmá kombinace Annettina a Harryho stylu.

Mezi okny najdete roztomilou dřevěnou komodu s úžasnými retro doplňky. 

Typická skandinávská kuchyň - jednoduché dřevo, šedá pracovní deska a minimum doplňků.

V ložnici nalezneme roh z původních cihel - v kombinaci s bílou, dřevem a jednoduchou barevností je to to pravé pro tuto místnost.

Tip na originální věšák? Máme ho! Vyrobte si jednoduchý dřevěný žebřík a praktický doplněk je na světě.

Koupelna s klasickým bílým obkladem je na místě. Malý prostor si nežádá moc doplňků ani přehnané množství dekorativních prvků.

Vintage koše a boxy mají skoro v každé domácnosti důležitou roli. Napadlo vás ale někdy, že nemusí plnit jen ten jediný účel, pro který jsou vyrobeny? Nepoužívejte je jen pro uskladnění, ale použijte je jako malý kousek nábytku nebo originální dekoraci.

Kam dál?

Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou

Pravidlo páru podle Cathrine



Diskuze

Články

 

Bývalý školní dům

Renovace školního domu v nádherné letní bydlení

 

Rekonstrukce aneb jak se bydlí v kostele

Síla jednoduchého interiéru

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)