Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Malý byt? Hravě a elegantně!

Minimalistické Vánoce podle Niny
Kouzelná renovace starého domu
Malý byt? Hravě a elegantně!
Přidat do stylu

Malý byt? Hravě a elegantně!

Pojďte s námi na návštěvu k Sofii, která vás zavede do malého funkčního bytu s krásnou kuchyní a obývacím pokojem. Díky podařené rekonstrukci můžete obdivovat nádhernou kombinaci původní cihly a elegantního textilu.

Cihlové zdi jsou extrémně výjimečné a doplňují jakýkoliv interiér. Ať už se jedná o rustikální, elegantní, barevné nebo industriální místnosti, cihla dodává přírodní prvek. Přírodní prvky oživují prostor a vytvářejí pocit pohody a nadčasovou eleganci.

Nádherný kontrast bílé barvy a masivního dřeva je podpořen károvanými dlaždicemi. Naprosto jedinečným kouskem je původní cihlová příčka, která odděluje kuchyňský koutek od obývacího pokoje.

Původní cihly vypadají v kombinaci bílé a zelenéi perfektně. Sofie si potrpí na jednoduché moderní doplňky - jednoduchá jídelní souprava či dřevěný bříborník vpravo krásně zvýrazňují rustikální povrch původních cihel. Příjemná souhra materiálů a barev, co myslíte?

Za půvabem šedého interiéru stojí soulad materiálů, vyvážených tónů a minimální množství použitého nábytku. Inspirujte se a zaměřte se především na kvalitní pohovku a konferenční stolek, doplňky a textilie volte střídmě a s rozvahou.

Dokonalým materiálem jsou lněné lůžkoviny a textil doplňků. Len do tohoto typu interiéru jednoduše sedne a vytváří domácí atmosféru.

Kouzlem skandinávských interiérů je dřevěná podlaha natřená na bílo. Dokonale ladí s ostatními materiály a opticky zvětšují prostor.

Koupelna v černé a bílé?! Jediný kontrast, kterým nic nezkazíte. Všimněte si také hutných skleněných kostek, které se opět vrací!

Kam dál?

Jednoduchost v kontrastech

Dynamické bydlení plné barev



Diskuze

Články

 

37m2 v oblíbeném stylu

Jak zařídit malý byt ve vintage stylu

 

3kk plné světla a prostoru

byt 3kk ve skandinávském stylu nabízí prostor a světlo

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)