Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Jednoduchost v kontrastech

Kontrast černé a bílé
Chystáte oslavu? Pak musíte vědět, co právě frčí!
Jednoduchost v kontrastech
Přidat do stylu

Jednoduchost v kontrastech

Jedním slovem jednoduchost! Nahlédněte s námi do nádherného interiéru, který si zakládá na kontrastech. Obyčejný interiér vás okouzlí svou dokonalou souhrou černé a bílé, moderními doplňky a nádhernými detaily. Vítejte u Elly!

Kombinace obývacího pokoje a kuchyně je vždy na prvním místě! Výrazný, elegantní a velmi přitažlivý interiér, jehož plus spočívá v perfektním uspořádáním otevřeného prostoru. Maximální vizuální efekt zajišťuje skleněné okno v jednoduchém tvaru.

Kuchyňský kout je velmi jednoduchý, přesto efektní díky kombinaci lesklého mramoru a matného dřevěného obložení v kontrastu černé a bílé barvy. Lesklý povrch kuchyňské linky je známkou luxusu. Skandinávský a moderní design si potrpí na výjimečných materiálech a kombinacích. Součástí kuchyňského koutu je i obývací pokoj, který doplňuje nábytek přírodního charakteru. 

Pokud jste praktikem a příznivcem jednoduchého stylu, tradičního dekorování a nenásilné skandinávské romantiky, pak máte jasný výběr: dokonalou, poctivou, kovovou lampičku. Tento kousek se nikdy neokouká a navíc bezvadně ladí s materiálem, jako je dřevo, len nebo ratan.

Dominantou této pracovny je kvalitní pracovní stůl - přeci jen u něj trávíme většinu našeho pracovního dne. Neméně důležitou věcí (kromě pracovní židle a úložných prostor) je ale i příjemná atmosféra a uklidňující pocit z interiéru. Pracovna ve skandinávském stylu, kterou vidíte na obrázku, je přesně takovým prostředím. Jednoduchý design, základní neutrální barvy, kvalitní materiály, co víc potřebujete k práci?

Jarní atmosféra z této ložnice přímo srší! Trendy šedé tóny jsou ve spojení dřeva a bílých doplňků tím nejlepším možným řešením. Samotný textil dodává interiéru úžasnou domácí atmosféru, inspirujte se!

Kam dál?

Beton a dřevo v hlavní roli!

Dynamické bydlení plné barev



Diskuze

Články

 

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory

Nádherný skandinávský byt s originálními úložnými prostory

 

Venkovské bydlení tón v tónu

Nádherné bydlení s přírodními materiály

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)