Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory

Na návštěvě u Niny
Industriální bydlení s příčkou
Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory
Přidat do stylu

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory! Pojďte s námi na návštěvu k Paulovi a vyřešte jednou pro vždy problém malého bytu - uspořádání nábytku v malém prostoru a věčné problémy s úložným prostorem? Vyřešeno. Vsaďte na druhé patro a jděte s dobrou - inspirujte se!

Jednoduchá kuchyně ve skandinávském stylu. V hlavní roli dřevo, sklo a otevřené police. Inspirujte se praktickým severským designem a nechte prostor doplňkům.

Dřevěné schodiště vedoucí do druhého patra, kde se nachází stylová ložnice. Vytváří zajímavou kompozici v prostoru a dokonale ladí s ostatními doplňky. A co víc? Součástí tohoto schodiště je i úschovný prostor a police pro kuchyňské nádobí! 

Obývací pokoj v příjemných tónech pastelově růžové a smaragdově zelené barvy. Zajímavý kontrast doplňuje obývací stěna z černého dřeva.

Tip na botník? Jednoduchý a přesto originální!

Malá ložnice? Nevadí! Inspirujte hravým systémem skládací postele - jedná se o skvělý tip do malého bytu! Složená postel navíc slouží jako zrcadlo.

Kam uložit sezónní věci? Vytvořte si box u stropu, pořiďte si velké ratanové koše a stylové místo na zimní bundy, šály nebo deky je na světě!

Kam dál?

Skandinávské bydlení s dokonalou kuchyní

Interiér s dotekem jara



Diskuze

Články

 

Bydlení s dotekem jara

Nádherný minimalistický interiér s dotekem jara

 

Bytové doplňky v provensálském stylu

Lehká elegance a krása francouzského stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)