Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: HomeAdore    www
Na seznam kategorie

Industriální bydlení s příčkou

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory
Tříúrovňový dům
Industriální bydlení s příčkou
Přidat do stylu

Industriální bydlení s příčkou

Pojďte s námi na návštěvu k Nancy, úspěšné interiérové designérce, která vás překvapí svým vytříbeným vkusem a láskou k industriálnímu stylu. Krásný interiér vás ohromí svou chytře zabudovanou dřevěnou příčkou, která odděluje obývací pokoj a jídelnu. Inspirujte se!

Nádherná jídelna s masivním stolem a praktickou lavičkou. Inspirujte se kombinací tmavých tónů, které vedou až k industriální atmosféře. Patinovaná příčka odděluje obývací pokoj od jídelny. Stylové, nemyslíte?

Milujeme příčky! V této místnosti se sešly rovnou dvě. První odděluje jídelnu od obývacího pokoje a druhá, skleněná příčka, odděluje obývací pokoj od chodby. 

Moderní kuchyně s industriálním ostrůvkem, o kterém sní snad každá žena. Nádherný masivní ostrůvek se do tohoto typu moderního domu hodí. Stává se z něj akcent, který si nežádá kvanta doplňků.

Pravidlo páru v ložnici je více než zřetelné. Dva naprosto totožné obrazy na stranách postele, dvě lampičky a noční stolky. Celek se uzavírá nad čelem postele, kde je na dřevěném ostění umístěn věněc v moderním stylu.

Kam dál?

Interiér s dotekem jara

Kontrast černé a bílé



Diskuze

Články

 

Velké nápady nejen pro malé byty

Přečtěte si několi tipů, jak pracovat s místem v malém bytě

 

Po čem děti touží

Vytvořte dokonalé místo pro vaše dítě

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)