Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Snové letní bydlení

Stodola proměněná ve venkovské bydlení
Interiérový svět podle Niki
Snové letní bydlení
Přidat do stylu

Snové letní bydlení

Snové letní bydlení - jednoduché spojení, které tento nádherný interiér dokonale vystihuje. Pojďte s námi na návštěvu do designového ráje, půvabného bytu v Denveru. Úžasně útulné místo, kde design a doplňky zahrnují aspekty přírody. Rostliny, které v tomto interiéru hrají klíčovou roli, přispívají k osvěžující atmosféře a plně doplňují futuristický design. Obrovská okna a jasně bílé stěny dotváří celý charakter interiéru.

Kuchyň se pyšní velkými okny, které zaručují dostatek přirozeného světla. Světlý prostor umocňují i lesklé bílé plochy kuchyňské linky a ostrůvku. Eklektický styl barových židliček je okouzlující.

Kuchyň je bohatá na luxusní a originální provedení doplňků. Všimněte si skleněného lustru ve tvaru kostky ledu - tento atypický prvek se může řadit mezi špičku průmyslového designu.

Prosvětlená jídelna se společně s kuchyní nachází ve druhém poschodí. Osm nádherných židlí obklopuje robustní stůl. Útulnou atmosféru dotváří dřevěná podlaha a velká okna. 

Obývací pokoj je typickou ukázkou moderního skandinávského designu. Zvířecí prvky, polštářky s venkovskými motivy a jemný minimalisticko-kinetický nábytek doplňuje koberec s černo-bílou strukturou.

Interiér je bohatý na květiny. I tento květináč je rysem moderní Skandinávie.

Odpočinkový koutek zahaluje smršť stylů. Romantická tapeta nechává vyniknout minimalistické okno, klasické piano je v kombinaci s etno křeslem jasným rysem eklektického stylu.

Pracovna je typickým příkladem moderního skandinávského stylu, který doplňuje etno koberec.

Interiér je bohatý na zvláštní dekorace. Originální stojany v různých barvách báječně korespondují s okolními doplňky.

Koutek stvořený pro relax. Závěsné křeslo a jemná tapeta s letním motivem nás baví! 

 

 

Kam dál?

Naposledy v letním bytě

Stylový byt v Barceloně



Diskuze

Články

 

3kk plné světla a prostoru

byt 3kk ve skandinávském stylu nabízí prostor a světlo

 

Bydlení s chutí vína

Jak se bydlí v domě, kde se víno vyrábí

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)