Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Interiéry inspirované dýní

Venkovské bydlení tón v tónu
Snové bydlení podle Josepha
Interiéry inspirované dýní
Přidat do stylu

Interiér v duchu podzimu!

Dýně se staly oblíbenou součástí podzimních dekorací. Pokud si je nemůžete vypěstovat sami na zahrádce, můžete si je koupit už běžně v obchodech či na dýňových farmách, ale dokonce i u nás v S&I! Jsou samy o sobě krásné. Pojďte se s námi podívat na to, jak vykouzlit ve vašem interiéru kouzelnou podzimní atmosféru. Inspirujte se!

 

Zakupte si dýni u nás v S&I

Zakupte si dýni u nás v S&I! Naše patio se pyšní nádhernými barevnými dýněmi. Přijďte si vybrat z nepřeberného množství svou oblíbenou. Máme pro vás několik druhů dýní, které rozzáří váš interiér, ale hlavně dýně, které jsou vhodné na kompotování nebo na italské či francouzské speciality. Zastavte se u nás!

Dýňová sezóna je v plném proudu. Ke každé dýni u nás v patiu jsou k dispozici i recepty. Jakou specialitu si uvaříte doma?

 

Hřejivé tóny dýní v interiéru

S podzimem přichází sychravo a nevlídno. V interiéru ale takovou atmosféru pociťovat nemusíte. Inspirujte se hřejivými barvami podzimních dýní a vytvořte si i vy sami dokonalé doplňky!

Hravá taburetka ve tvaru dýně? Proč ne! Nejvíce se bude vyjímat ve venkovském nebo boho interiéru.

 

Oranžové tóny jsou in

Oranžové tóny působí hřejivě a optimisticky. Inspirujte se tímto interiérem a nechte se unášet podzimní atmosférou. Použijte je na koberec a interiér doplňte nařasenými oranžovými závěsy a polštářkami.

Vyřezávané dýně jsou trendy. Zakupte si u nás Halloween dýni a vyřežte si nádherné obrazce, které pak rozzáří vaši zahradu nebo okenní parapet.

Metoda, kterou si rozhodně zamilujete! Podzim a spadané listí - jak jej využít? Polepte si dýně barevnými listy ze stromů a nadekorujte jimi svůj interiér, ale i zahradu.

K dekorativnějším interiérům použijte i dekorativnější dýně. Pokud si netroufáte na vyřezávané ornamenty, pak použijte obyčejnou starší silonovou punčochu s výrazným vzorem.

Romantickou atmosféru u vašeho bílého jídelního stolu doplní bílá dýně a bílé květy podzimních jiřin. S bílou dýní bude váš nedělní oběd dokonalý!

Svíčka a dýně patří k sobě. Pokud použijete menší tvar, vyhnete se zdlouhavému vydlabávání a netradiční osvětlení bude na světě raz dva.

Kdo si rád hraje, může si z dýní a jiných dekorací vytvořit tématická zákoutí před vchod do domu.

 

Navštivte naše patio ve Vodičkově 35 nebo e-shop a inspirujte se!



Diskuze

Články

 

Moderní minimalismus

Podívejte se na moderní minimalistický dům v polské Poznani.

 

Snový moderní dům

Nádherná moderna podle Edwarda a Sáry

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)