Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Dynamické bydlení plné barev

Beton a dřevo v hlavní roli!
Na návštěvě u Robin
Dynamické bydlení plné barev
Přidat do stylu

Dynamické bydlení plné barev

Nahlédněte s námi do dynamického interiéru plného barev. Toto kouzelné bydlení je specifické nejen svou konstrukcí, otevřeným prostorem, něžnou barevností a texturou, ale zejména kombinací stylů, která vede ke klidné rodinné domácnosti. Vítejte u Josepha a Elle!

Jednoduchá, ale hravá kuchyň zároveň! Jak se vám líbí? Tento byt je výjimečný svým otevřeným, přesto útulným prostorem. Svým způsobem atypická kuchyně vás zaujme svými otevřenými policemi a hlavně zeleno-modrým obložením. Naprosto okouzlujícím zpestřením je industriální plechová skříň a stylové lustry.

Známe praktické řešení, jak oddělit místnosti, abychom zachovali otevřený prostor. Díky kombinaci dřevěných polic vznikne plnohodnotná polopříčka oddělující kuchyň, jídelnu a obývací pokoj.

Kdo by nesnil o tak kouzelné kuchyni? Úžasná atmosféra z této místnosti doslova srší. Industriální stylové lustry nádherně doplňují zeleno-modré kachličky. Naprosto skvělým kouskem nábytku je kuchyňský ostrůvek v centru místnosti, který vám zaručí dostatek místa pro pracovní plochu.

Jídelní koutek se stylově vymyká samotné kuchyni. Jeho konzervativní pojetí je založeno na střídmosti materiálu a barev.

Typický pánský koutek v čele s koženým křeslem a dřevěným stolkem. Výrazným prvkem se stává dřevěné strukturované obložení s jednotlivými dřevěnými čtverci. Díky umístění každého z nich vzniká jedinečný vizuální efekt a báječná hra světla a stínu.

Jednoduchá a opakující se struktura v koupelně už nepotřebuje další doplňky. Elle a Joseph vsadili na měděnou armaturu, sprchu a dřevěný odkládací stolek se zlatavými prvky.

 

Kam dál?

Kontrast černé a bílé

Luxusní moderní interiér



Diskuze

Články

 

Krby v designu obývacích pokojů

Prožijte zimu u tepla moderních krbů

 

Nevšední moderna s venkovskými detaily

Útulný a prostorný byt s kouzelnou atmosférou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)