Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Dokonalost po skandinávsku

Bývalý školní dům
Minimalistická 1KK
Dokonalost po skandinávsku
Přidat do stylu

Dokonalost po skandinávsku

Dokonalost po skandinávsku! Přesně takto se dá krátce popsat jedinečné bydlení mladé Nory. Pojďte s námi na návštěvu do jejího bytu, který je plný skandinávské nádhery a originálních detailů. Svou inspiraci hledá v minulosti a kombinuje ji s moderními prvky. Celý interiér se pak jeví jako unikátní umělecké dílo. Pojďte se s námi podívat do malého, ale přesto útulného bytu.

Typicky bílou kuchyň s jednoduchou kuchyňskou linkou a skříňkami doplňují originální dekorace. Antracitový kobereček zvolila Nora právě proto, že je praktický, ale zároveň celý prostor zútulní a uzavře.

Nora si zakládá na přírodních materiálech, proto v celém jejím bytě nesmí chybět ani len. V jídelně vidíme překrásný lněný ubrus. Jídelní stůl se nachází mezi okny a tvoří tak jedinečný prostor. Židličky s oblými tvary zastávají moderní styl.

Nora si do své kuchyně vymyslela skvělou vychytávku! Drátěná mřížka na zdi je jejím pomocníkem a zároveň úložným prostorem! Inspirujte se!

Dokonalá kombinace stylů - skandinávský, retro a moderní. Slavná trojka, která nikdy nezklame! Úžasným doplňkem jsou dřevěné hodiny, kterým náramně nahrává zrcadlo kulatého tvaru.

Nora má ráda pastelové barvy, to lze poznat nejen v interiéru, ale i na balkóně - pleté a lněné polštářky jsou toho důkazem.

Umělecká duše Nory se opravdu nezapře, kombinace štukové výzdoby, moderního nábytku a skandinávského charakteru je úžasná!

Středobodem obývacího pokoje je větší bílá pohovka, kterou doplňují polštáře různých designů strukturálního charakteru. Krásným dílem je šedo-modré křeslo a společně s černo-bílými obrazy tvoří zajímavou souhru.

Nemáte dostatek prostoru na svou pracovnu? Nemusíte se ničeho obávat! Inspirujte se Nořiným nápadem.

Atypická, malá, ale útulná. Takové označení rádi přiřadíme ložnici, kterou si zařizovala sama Nora. Lněné povlečení ladí s jemně šedou zdí.

Kam dál?

Jak bydlí Cyril a Julie

Útulná minimalistická garsonka



Diskuze

Články

 

Kuchyně inspirovaná francouzským venkovem

Několik rad a tipů pro vytvoření té správné atmosféry

 

Zelený trend v interiérech

Zkuste žít a být eco friendly

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)