Rezervace ukončeny! Kapacita se naplnila během prvního dne, což jsme opravdu nečekali! Omlouváme se všem, na které už nezbylo místo a s radostí ...
Menu pro nový týden 23. 5. - 29. 5. Od pondělí do pátku vás zveme na obědové menu, které pro vás připravuje náš ...
Dezert lehký jako sukně primabaleríny Lehoučký dezert, který se rozplyne na jazyku, s pořádnou porcí čerstvého ovoce, ...
Jídlo jako umění ...tak by se dalo nazvat menu tohoto týdne. Jak jsme slíbili, připravujeme pro vás luxusní speciality s mělnickým ...
Barevné jaro na talíři Těšíte se, až se budete moci zakousnout do čerstvého, právě sklizeného chřestu? My ano! Sezóna ...
Čerstvé slávky z Itálie Dnes nám přivezli čerstvé slávky, a proto jsme pro vás připravili luxusní porci 700g čerstvých ...
Zahrada se probouzí ze zimního spánku Také jste se těšili na první jarní dny? Protože je tento týden hezké ...
Exkluzivní sepiové ristto! Venku to vypadá, že je čas na lehký jarní oběd venku. Co myslíte? Tento týden pro vás připravujeme ...
Nalaďte se s námi na jaro! Jste zvědaví, co nového se děje za dveřmi naší kuchyně? Náš šéfkuchař Michal Šorf ...
Voňavý, nadýchaný, delikátní Éclair znamená "světelný záblesk". Dezert, kterému se tak ...
Římský salát třikrát jinak! Tenhle Caesar sice nedobyl Galii, ale za to si podmanil celý Styl&Interier. A my jsme na něj patřičně ...
Přidáš se k nám? Pro více informací a zaslání CV kontaktujte jan.dudak@stylainterier.cz Těšíme se na ...
Double vejce Benedikt s lososem nebo šunkou? Už víte, kam půjdete o víkendu na snídani? Naše double vejce Benedikt jsou skvělým tipem! ...
Milujete těstoviny? Z naší týdenní nabídky můžete ochutnat také čerstvé tagliatelle, které pro vás náš ...
Křupavý vepřový řízek! Máte chuť na klasiku? Na tento týden si pro vás náš šéfkuchař Michal Šorf ...
Houbové risotto opět a jinak! Naši stálou nabídku jsme rozšířili o vaše i naše oblíbené houbové risotto s ...
Poradíme vám, jak správně zkombinovat tapety, látky a výmalbu
Interier s jarní atmosférou