Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

Vintage interiér ve Švédsku

Interiérový svět podle Niki
Skandinávský sen
Vintage interiér ve Švédsku
Přidat do stylu

Vintage interiér ve Švédsku

Skandinávské interiéry jsou, jak je známo, hlavně o bílých a šedých tónech. Jak ale do takového interiéru vnést trochu více hravosti? Podívejte se spolu s námi na tento překrásný byt, který je obohacen o nádherné retro kousky!

Chcete mít stylovou jídelnu? Kombinace materiálů, stylů a barev je naprosto famózní. Kulatý stůl v centru místnosti, mramorové obklady, retro lustr a industriání plechové židle, ty dodávají celému interiéru tu pravou atmosféru.

Všimněte si, že obrazy a zrcadla jsou na první pohled nestabilní. Vypadá to, že nemají své místo a jsou uspořádány náhodně. Pravdou ale je, že i tato zeď má svůj řád a je naprosto vyvážená.

Skandinávský interiér je lehké kombinovat s vintage nábytkem! Dřevěná skříň s jemnou patinou je perfektním prvkem, který celé místnosti dodává domácí atmosféru.

Vintage zrcadla s dřevěným rámem vypadají úžasně, nemyslíte? Podívejte se na náš e-shop, kde jedno takové máme v nabídce.

Kouzlo a teplo domova vám zaručeně zprostředkují tkané koberečky s různými motivy.

Jedinečné designové lustry si můžete pořídit i vy! Dodají vaší ložnici ten správný styl a kouzlo. Nezapomínejte ani na dostatek přehozů a polštářů, ty vám zase zaručí pohodlí a klidný spánek.

Velkým hitem jsou letos retro podsvícené krabičky. Líbí se vám?

U každé dětské postýlky by něměla chybět nebesa. Vsaďte na jemný len, nechá prostor dýchat a navíc vypadá kouzelně. 

Kam dál?

Garsonka podle Lennon

Smyslně a elegantně



Diskuze

Články

 

Výjimečnost skandinávského designu

Na první pohled jiný než ostatní

 

Jak vystavit sbírku?

Seskupovat nebo neseskupovat?

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)