Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: InteriorJunkie   www
Na seznam kategorie

Na návštěvě u Sylvie a Paula

Článek od naší čtenářky
Nevšední moderna s venkovskými detaily
Na návštěvě u Sylvie a Paula
Přidat do stylu

Na návštěvě u Sylvie a Paula

Sylvie a Paul milují přírodu, dřevo, staré originální kousky a kombinaci bílé a šedé. Pojďte s námi na návštěvu a možná získáte inspiraci pro vaši jídelnu nebo kuchyni. Zajímavými nápady a kombinacemi stylů se jejich bydlení jenom hemží. Nechte se překvapit moderně-venkovským stylem, který tvoří úžasnou atmosféru a kouzlo domova.

Sylvie a Paul, to jsou dva protiklady, které se přitahují. Sylvie má ráda tradiční venkovský styl, který se promítá zejména v typicky anglickém kamenném komíně a bílých okenicích. Díky Paulovi a jeho modernímu přístupu nehledejte pod okenicemi záhony s růžemi, ale jednoduše vysázené bylinky. 

Bílá společně se dřevem tvoří báječnou kombinaci. Starší nábytek se do venkovského bydlení rozhodně hodí. Uznejte sami, že tato komoda je jasným akcentem celé chodby.

Sylvie ve své kuchyni tráví většinu času. Má přímý výhled do své zahrady a k ruce vypěstované bylinky. Sylvie musí mít vždy vše při ruce, proto se vzdala klasických skříněk a místo nich si pořídila klasické dřevěné police, ty nezabírají místo a působí vzdušně. Výběr moderních nerezových spotřebičů byl na Paulovi, ty k venkovskému stylu náramně pasují.

Celému domu sice vévodí Sylviin cit pro tradiční venkovský styl, ale jídelní koutek už na první pohled spadá pod Paulovu modernu. Antracitová šedá se společně s dřevěným stolkem a žaluziemi dostává pod palec moderního stylu. Plastové židle jsou skvělým tipem do malého prostoru, se kterým se Paul vypořádal s grácií, co myslíte?

Sylvie je zastáncem jednoduchosti, proto i doplňky v kuchyni vybírá velmi střídmě. Důležitá je pro ni pohodová a domácí atmosféra, vůně čerstvě upečeného chleba a bylinek z její zahrady. Všimněte si, že na to vše dohlíží hlava jelena v moderním stylu.

Díky Sylviině něžné duši se do popředí dostává bílá barva, která se dá příjemně kombinovat s dalšími odstíny.

Krb dodává domovu tu pravou atmosféru i v letních měsících. Příjemná kombinace starožitného nábytku, kamenného obkladu a moderní kovové židle je fascinující. Sylvie a Paul se nebojí riskovat a sází na nevšední kombinace. Jemná přírodní barevnost celou místnost zútulňuje a to se nám líbí.

Možná najdete inspiraci v této jednoduché ložnici. Nezapomínejte, že dřevěné ostění je stále trendy. Nejen, že je velmi praktické, ale navíc vypadá stylově!

A pokud chcete trošku uhnout od přírodních tónů - pak přidejte oranžovou a modrou. Co říkáte na příjemně barevný přehoz, který Sylvie použila do pokoje pro hosty?

A nakonec super terasa v ukázkovém venkovském stylu!

Kam dál?

Nevšední moderna s venkovskými detaily

Garsonka plná barev



Diskuze

Články

 

Jak se bydlí s kočkou?

Byt se skandinávskými, industriálními a antik prvky.

 

Bydlení podle Ully Koskinen

Inspirujte se stylem designérky

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)