Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Interiérový svět podle Niki

Snové letní bydlení
Vintage interiér ve Švédsku
Interiérový svět podle Niki
Přidat do stylu

Letní interiér podle Niki

Letní atmosférou nabité bydlení vypadá na první pohled báječně a harmonicky. Vůně dřeva, modrobílá křesla, kovové lampy - to vše vytváří dokonalou prázdninovou pohodu. Letní bydleaní interiérové designérky je plné uvolnění, ale také pevného řádu. Pojďte spolu s námi na návštěvu prázdninového domu a možná se dozvíte něco, co jste o kombinaci modré, bílé a dřeva ještě nevěděli.

Dřevěný konferenční stolek a dvě křesla jsou jasným centrem místnosti. Všimněte si, že i parapet u okna může být stylově využit k pohodlnému posezení. Ve velkém kontrastu se v tomto obývycím pokoji nachází bílá a modrá. Obě tyto barvy mají ohromnou skrytou sílu. Svým odstínem dokáží interiér projasnit, zvětšit, ale také naprosto udolat. Proto velmi pečlivě dbejte na správně zvolený odstín. My doporučujeme jemnější odstíny modré a spíše smetanové odstíny bílé. Těžkým anglickým tónům modré se ve vašem prázdninovém domku raději vyhněte - působí až příliš solidně a ušlechtile.

Modrá barva se dokonale hodí ke starému dřevu, odřenému plátnu a jemně zelenkavé barvě. Pokud ji chcete doplnit o jednoduchou základní barvu a nechcete sáhnout po bílé, pak zvolte odstíny šedé.

Niki je zastáncem jednoduchosti, proto i doplňky v kuchyni vybírá velmi střídmě a s grácií. Její kuchyně je zařízena ve venkovském stylu a na první pohled vévodí celému interiéru. Její hlavní dominantou jsou bílé kuchyňské skříňky s jemným detailem, báječný ostrůvek v podobě starého stolu z teakového dřeva a v neposlední řadě vesele pruhovaný modro-bílý koberec.

Hlavně o prázdninách by společně trávené chvíle měli vonět po čerstvých koláčích, smetaně a míchaných vajíčkách - zkrátka vše bez zbytečného stresu a v příjemném domácím prostředí. Není nic lepšího, než když máte, tak jako Niki, jednu jedinou prostornou místnost, nerušenou zbytečnými dekoracemi a "zbytečnými lapači prachu". Jídelna v prázdninovém domku má být hlavně tak veliká, aby se do ní v pohodě vešla celá vaše rodina a pochutnala si letních dobrotách.

Možná najdete inspiraci v této jednoduché ložnici. Nezapomínejte, že dřevěné ostění je stále trendy. Nejen, že je velmi praktické, ale navíc vypadá stylově!

A pokud chcete trošku uhnout od modré a bílé barvy - pak přidejte oranžovou a žlutou. Co říkáte na příjemně barevnou tapetu s motivem lodiček, kterou Niki použila do dětského pokojíčku?

Kam dál?

Světle modrá v dětském pokojíčku

Trendy námořnický styl



Diskuze

Články

 

Dánský minimalismus v přírodních tónech

Nahlédněte s námi do nádherného dánského interiéru

 

Příčka - velký pomocník v malém bytě

Nevíte si rady, jak uspořádat garsonku? Máme pro Vás zajímavý tip.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)