Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bloglovin    www
Na seznam kategorie

Skandinávský sen

Vintage interiér ve Švédsku
Článek od naší čtenářky
Skandinávský sen
Přidat do stylu

Skandinávský sen s retro doplňky

Nahlédněte s námi do snového interiéru plného krásných detailů. Neodolatelný byt s nádhernou kuchyní a úložným prostorem nabízí spoustu kouzelných zákoutí a dekorací. Všimněte si, jak dokonalá je souhra materiálů a barev. Vítejte ve Švédsku a inspirujte se!

Šedobílou kombinaci si zamilujete! A když k ní navíc přidáte bylinkové květináče a super trendy lampy z betonu, pak máte vyhráno! Tahle kuchyně se hodí ke každému stylu.

I takové uplatnění může mít lékárenská skříňka. V tomto případě zde má velmi důležité místo - designéři ji využili jako středový ostrůvek. Stylově do této kuchyně perfektně sedí!

Podlaha by měla být ideálně ze světlého dřeva. Pokud nechcete nebo nemůžete měnit podlahy v celém bytě, pracujte s tím, co máte k dispozici - na tmavou dřevěnou podlahu rozmístěte menší světlé koberečky či kožešiny nebo můžete stávající podlahu prostě natřít na bílo, nebo tak, jako v tomto případě - ponechat ji v přírodním stavu.

Skandinávská vychytávka v podobě rozvěšených žárovek - perfektní nápad do staršího cihlového domu, který má zachovanou štukovou výzdobu, nemyslíte?

Minimalismus je druhou tváří skandinávského designu, proto si můžete být jisti, že i v kuchyni naleznete opravdové skvosty. Všimněte si zavěšené skleněné lampičky. Vypadá úžasně!

Aby se interiér co nejvíce provzdušnil, nezapomínejte, že vše záleží na správném výběru nábytku. Inspirujte se tímto obývacím pokojem, kde zvítězila jemně šedá pohovka na vyvýšených nožkách. Všimněte si, že ji doplňují atypické konferenční stolky s kinetickými prvky a celek dotváří koberec s jemným bílo-modrým vzorem.

Víte, co je to boxspring? Jedná se o kvalitní a komfortní kontinentální postel s vysokým násedem, která nabízí dokonalý a ničím nerušený spánek.Tento báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší - má základní pružinovou matraci, ke které si klient navíc vybírá ještě druhou matraci svrchní. Tato skladba zaručuje maximálně dokonalou ergonomii těla při spánku. A co víc? Dokáže být dokonale krásná!

Něžná skandinávská ložnice ve spojení s klasickou šatnou. Příjemná kombinace, která vás nadchne! Základem každého skandinávského interiéru jsou textilie, proto se designéři nebojí je naplno využít.Lehounký lněný závěs prakticky odděluje ložnici od úložného a šatního prostoru.

V pravém skandinávském bytě nesmí chybět květiny a netradiční květináče. Inspirujte se touto fotografií a podívejte se na náš e-shop, kam jsme zařadili podobně nádherné kousky!

 

Kam dál?

Na návštěvě u Sylvie a Paula

Retro doplňky v hlavní roli



Diskuze

Články

 

Dokonalost po skandinávsku

Výjimečný průchozí byt ve skandinávském stylu

 

Studentské bydlení s opičákem

Barevný studentský byt

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)