Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bloglovin    www
Na seznam kategorie

Minimalistické Vánoce podle Niny

Bydlení podle Jonáše
Malý byt? Hravě a elegantně!
Minimalistické Vánoce podle Niny
Přidat do stylu

Minimalistické Vánoce podle Niny

Pojďte s námi na návštěvu do malého funkčního bytu s vánoční atmosférou, kde hrají hlavní roli přírodní materiály a kouzelné doplňky. Díky minimalistickému duchu designérky Niny můžete obdivovat rozložení nábytku a kombinaci materiálů a struktur. Podívejte se, jak lehce můžete vykouzlit atmosféru Vánoc i v malém bytě a s jednoduchými vánočními doplňky! Inspirujte se!

Svátečně prostřený stůl je v tomto období samozřejmostí. Zkuste to ale tyto Vánoce jinak. Inspirujte se designérkou Ninou, která letošní Vánoce pojala v duchu minimalismu. Jídelní stůl prostřený nedbale elegantně - i tak může vypadat skandinávská jídelna s minimalistickými svícny a papírovou vánoční hvězdou místo lustru.

Krb zaručuje kouzelnou atmosféru a teplo domova. Nadmíra textilu tento pocit ještě zdvojnásobí. Nebojte se využít jako doplňky lněné polštáře, deky a plédy. Vysoké a úzké svícny jsou tyto Vánoce v kurzu. Podívejte se na náš eshop a vyberte si ten, který vám padne do oka.

Zemité barvy, jako je zelená a červená, se v této kuchyni vyjímají. Proto jsou v tomto případě zvolené bílé doplňky - vánoční svícen a hvězda v okně. A co teprve hořící krb? Ne nadarmo je právě krb považován za srdce domácnosti.

Pastelové barvy v ložnici působí vesele a vánoční hvězda jim dodává na roztomilosti a kouzlu, nemyslíte?

Všudypřítomný svit svíček je na místě, a to nejen v obývacích částích interiéru, ale i v ložnici. Nezapomínejte, že pravé kouzlo Vánoc zaručují právě svíčky, lucerny a svícny, které si můžete zakoupit v našem kamenném obchodě a nebo na eshopu.

Kam dál?

Senzace v duchu industriálu

Kontrast černé a bílé



Diskuze

Články

 

Statek po skandinávsku

bydlení v moderním etno stylu

 

Oživení kuchyně

Přečtěte si, jak vytvořit zajímavou kuchyni v šedém provedení

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)