Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Annabell Kutucu   www
Na seznam kategorie

Bydlení podle Jonáše

Barevné tóny pro rok 2019
Minimalistické Vánoce podle Niny
Bydlení podle Jonáše
Přidat do stylu

Bydlení podle Jonáše

Navštivte spolu s námi jedinečné bydlení mladého designéra Jonáše. Nádherný moderní interiér, jehož dominantou jsou temné tóny, se může pyšnit také svým atypickým uspořádáním v minimalistickém stylu. Provedení tohoto interiéru je zkrátka famózní, propracované detaily a jedinečné doplňky v neutrálních tónech a minimalistickém designu. Zaručené kouzlo domova tkví v přírodních materiálech a texturách, jako je dřevo, kov a kůže.

Jedinečný kuchyňský koutek je nejvýraznější částí celého interiéru. Jonáš zvolil antracitovou šedou na příčnou zeď a nechal tak vyniknout otevřené police a moderní měděný lustr. Zajímavým akcentem jsou kovové dveře, které precizně zapadají do šedého tónu stěny.

Velká francouzská okna zase vyzdvihují otevřený obývací prostor, v jehož čele je velká šedá pohovka a kožená křesla. Útulné atmosféry Jonáš docílil šedými lněnými koberci a moderní knihovnou. Tento obývací pokoj se stává příjemným příkladem minimalistického stylu.

Výjimečná moderní jídelna, které nelze nic vytknout. Nádherná kombinace černé, měděné a dřeva, kterou vyzdvihuje industriálně-moderní lustr a jednoduché zlatavo-černé mísy.

 

Něžný šedý tón je do vaší ložnice jako stvořený. Inspirujte se tímto báječným skandinávským stylem a vykouzlete u sebe doma útulnou atmosféru. Kombinací natřeného dřeva a textilu v interiéru dosáhnete pravého kontrastu mezi materiály.

O moderní doplňky není v tomto interiéru nouze. Jak se vám líbí moderně pojatá antracitová lebka?

Jednoduchá černo-bílá kombinace je základním prvkem celého interiéru, proto ji Jonáš využil i v této malé koupelně. Minimalistické kachličky celý prostor otevřou a černé lemy společně s doplňky dodají na extravaganci.

 

Kam dál? 

Bydlení podle Olivie

Vymazlený byt s jedinečnými úložnými prostory



Diskuze

Články

 

Příčka - velký pomocník v malém bytě

Nevíte si rady, jak uspořádat garsonku? Máme pro Vás zajímavý tip.

 

Příjemné bydlení s atmosférou

Původní architektura v dokonalém prostředí

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)