Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Deee   www
Na seznam kategorie

Nový lesk starého interiéru

Tady bydlí kouzelnice
Obrázky z romantického kapradí
Nový lesk starého interiéru
Přidat do stylu

Nový lesk starého interiéru

Nelehký úkol stál před designérkou a současně majitelkou starého interiéru v samém centru města. Podívejte se s námi, jak může vypadat citlivá rekonstrukce klasické bytu s vysokými stropy.

Elegantní rekonstrukci předcházela nezbytná a náročná oprava a údržba celého interiéru, došlo tak na obnovu rozvodů, odpadů, topení, izolací a oken. Nevyhnutelná byla i renovace původních podlah a vysokých dveří, zachovány byly klasické krby, které jsou jedinečnou ozdobou interiéru.  

Interiér je kombinací moderního stylu s retro prvky a lehkým skandinávským lookem. Stěny jsou vymalovány v neutrálních barvách, kde převažují především odstíny šedé, bílé a černé. Vytvořením neutrálního pozadí pak mohla být zachována jedinečnost každého kousku původního nábytku a zařizovacích předmětů.

Čisté linie a šedá barva v kuchyni přináší do interiéru moderní vzhled, zatímco světlemodré retro doplňky dodávají jiskru. Za pozornost stojí zejména stylová lednice a netradiční vzor dlažby. Podobné koncepce se drží i zbytek celého bytu, kontrasty nového se starým, barevného s neutrálním jsou patrné zejména v jídelně a dětském pokoji. Designérka kombinovala neutrální barvy s výraznější podlahou, retro nábytkem a barevnými doplňky. Jednoduchý a elegantní přístup v modernizaci starého bytu byl výbornou volbou, co myslíte?

Kam dál?

Barvy francouzského stylu

Bytové doplňky v provensálském stylu

Dekorujeme s bylinkami

Foto:  Laetitia Philippe & Rissetto



Diskuze

Články

 

Jednoduchost v kontrastech

Nádherný skandinávský interiér

 

Stylový byt v Barceloně

Snový interiér plný krásných detailů

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)