Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: InteriorJunkie   www
Na seznam kategorie

Jak se bydlí podle Vincenta?

A zase ta bílá!
Co dělal Forbes v S&I?
Jak se bydlí podle Vincenta?
Přidat do stylu

Jak se bydlí podle Vincenta?

Jak se bydlí podle interiérového designéra Vincenta? Jarní atmosférou nabité bydlení vypadá na první pohled báječně a harmonicky. Světlý interiér, přírodně laděné doplňky, nerezová kuchyň, minimalismus - to vše vytváří dokonalou jarní pohodu. Nádherný byt interiérového designéra je plný uvolnění, ale také pevného řádu. Pojďte spolu s námi na návštěvu úžasného bytu s terasou a možná se dozvíte něco, co jste o kombinaci skla, nerezu, bílé a dřeva ještě nevěděli.

Moderní kuchyně na fotografii skvěle kombinuje bílé plochy s nerezovými prvky. Kuchyňská linka poskytuje ideální plochu pro přípravu jídel a nápojů. Moderní design kuchyně potěší každého, komu je blízká funkční a praktická elegance.

Kámen v interiéru působí elegantně, sofistikovaně i osobitě zároveň. Navozuje harmonickou atmosféru přírody a patří k velmi odolným a tradičním materiálům, proto ho stále využívají i přední designéři. V kombinaci s moderními doplňky vypadá skvěle.

Atypické pohovky z přírodních materiálů do tohoto rozlehlého interiéru prostě patří. Společně s keramickými vázami a koženou taburetkou tvoří ideální aranžmá místnosti.

Interiér působí kouzelně, a to hlavně díky kamenné valené klenbě a perfektně zvolené barevné kombinaci, na které dokonale vyzní stylový nábytek a doplňky. Žádný designér neopomíná vytvořit centrální místo v interiéru. Vincent zvolil zajímavé pohovky s kobercem a konferenčními stolky.

Zkombinovat oblé a hranaté tvary si troufne málokterý laik. Oblý ženský tvar otupuje ostré mužské hrany - i to je jedno ze základních designérských pravidel.

Vincent se nebál výrazné kombinace materiálů, jakými jsou sklo a kámen a to přímo naproti manželské ložnici - příznivci zen stylu by radost neměli, ale přeci jen - není to bezvadné rozšíření interiéru?

A nakonec super terasa v holém minimalismu, který ke svému bytí už nic jiného nepotřebuje!

 

Kam dál?

Pro květiny jako stvořené! 

Kouzlo minimalismu



Diskuze

Články

 

Po rekonstrukci ve venkovském stylu

Povedená rekonstrukce starého domu

 

Dekorování bydlení podle znamení Ryb

Inspirujte se dekorováním podle vlastního znamení

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)