Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Traditionalhome   www
Na seznam kategorie

Naposledy v letním bytě

Konzervativní styl nemusí být nuda!
Švédská extravagance
Naposledy v letním bytě
Přidat do stylu

Naposledy v letním bytě

Prázdniny jsou sice za námi, přesto vás ale necháme nahlédnout do jasného letního bytu, který je vybaven několika skvostnými doplňky v retro stylu. Ukážeme vám i několik skvělých vychytávek, které zaručeně oceníte. Inspirujte se!

Ručně malovaná nástěnná malba jasně naznačuje výrazný vintage styl a perfektně oživí interiér. Estetický celek pak doplňuje kožené čalounění a kovové rámy židlí. V centru místnosti se náramně vyjímá ořechový dřevěný stolek s židličkami, který skvěle doplňuje zeleně malovaná podlaha.

Narozdíl od jiných kuchyní se právě tato může řadit k těm uklidňujícím a vyrovnaným. Pískové a pastelové barvy zjemňují prostor a dostávají do popředí jedinečný tabákový lustr.

Olivové ostění je v obývacím pokoji perfektní volbou! Společně s nábytkem z velbloudí kůže dává prostor kouzelným retro doplňkům. Tabákový lustr naznačuje, že se jedná o místnost pro pánskou společnost.

Retro vychytávka v podobě vějíře z klasických badmintonových raket. 

Renovujte staré komody! Minimalistický design je nestárnoucí. V kombinaci s moderním osvětlením vypadá báječně. Lampička má navíc podobu fotografického stativu. Inspirujte se!

Ložnice je oproti ostatním místnostem vizuálně volnější. Trojúhelníkové uspořádání jí dodává modernější vzhled, který je ukotven dvěma nočními stolky.

Najděte kouzlo v jednoduchých vzorech a nebojte se jejich opakovaného využití.

 

Kam dál?

Venkov po anglicku

Stylový byt v barceloně



Diskuze

Články

 

Oáza klidu v Zen stylu

Harmonický klidný interiér, to je Zen

 

Bydlení ve stylu Shabby Chic

Inspirujte se oblíbeným stylem Shabby Chic

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)