Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Alvhem   www
Na seznam kategorie

A zase ta bílá!

Florence a její svět
Jak se bydlí podle Vincenta?
A zase ta bílá!
Přidat do stylu

Malý bílý interiér s pestrobarevnými akcenty

Pokud sníte o kouzelném a příjemném bydlení, třeba Vás inspiruje tento malý byt s úžasnou atmosférou. I zde platí pravidlo bílé barvy, ta totiž prostor opticky zvětší a projasní. Bílé stropy a precizní štuková lišta tento dojem ještě více umocňují a prohlubují.

Středobodem obývacího pokoje je větší šedá pohovka, kterou doplňují polštáře různých designů strukturálního charakteru. Na veškeré další vybavení není kladen takový důraz, aby nepřehlušilo centrální výraz pohovky. Vyjímkou je koberec, který díky své struktuře způsobuje etnické dozvuky celé místnosti.

Výrazným dekoračním prvkem jsou kamna, též bílé barvy, ale se zlatými dvířky. Nejen, že se jedná o velmi dobře promyšlený akcent, ale také jsou kompatibilní k ostatním dekoračním prvkům.

Malý kuchyňský kout je sice stylový, ale hlavně praktický a funkční. I sebemenší prostor se dá naplno využít, stačí si vědět rady s rozmístěním potřebných spotřebičů a nábytku. Designéři zde zkombinovali elegantní imitaci cihly společně s lesklými bílými spotřebiči a matným jídelním setem černé barvy.

Ložnice tvoří pravé kouzlo domova, zajišťuje pohodlí a zároveň je velmi praktická. Nábytek je v tomto pokoji umístěn strategicky, aby nenarušoval volný prostor, kterého je nedostatek. Už jen samotná čelní stěna působí jako umělecké dílo.

 

Kam dál?

Slavná trojka!

Malý byt ve skandinávském stylu



Diskuze

Články

 

Moderní etno interiér

Bydlení, které dýchá jedinečnou kombinací stylů

 

Dekorování bydlení podle znamení Ryb

Inspirujte se dekorováním podle vlastního znamení

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)