Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Borderoak   www
Na seznam kategorie

Venkov po anglicku

Kámen v interiéru
Úchvatná moderna v podkroví
Venkov po anglicku
Přidat do stylu

Anglický dům ve venkovském stylu

Přeneste se do staré Anglie a inspirujte se nadčasovým venkovským stylem. Anglický venkovský styl využívá rafinovaných kombinací pruhů a kostek, vlněných dek a krajek, čistých textilií a vyšívaných pláten, masivního dřeva a příjemných šedých tónů.

Venkovský styl si získává stále více příznivců, inspirujte se jím i vy! Nahlédněte spolu s námi do rodinného domu v Anglii s kouzelnou atmosférou. Jeho interiér je funkční, nikoli strohý - důraz je kladen na pohodu, odpočinek, uvolnění a útulnost. 

Tradiční venkovský dům vás okouzlí svým rustikálním vzhledem. 

Inspirujte se touto pohádkovou zahradou v romantickém duchu. Rozkvetlé keře, tradiční pergola a další opěrné konstrukce tvoří kouzelnou oázu klidu.

Dominantou každého venkovského domu by měl být vstupní portál z masivního dřeva.

Současný anglický styl nepoužívá příliš výrazné barvy, setkáte se s klasickými odstíny šedé v kontrastu se dřevem a doplňky v přírodních nebo pastelových tónech. V minulých letech bylo zvykem používat do takovýchto kuchyní co nejmasivnější tmavé dřevo, tento trend však odvál čas a v kuchyni převládají odlehčené materiály, které masivně pouze působí.

Atypická podkrovní ložnice je úžasným příkladem toho, jak si v tomto prostoru vhodně uspořádat nábytek - zrcadlením. Jedinečnost interiéru je následkem kombinace dřeva, bílé barvy a kontrastních okenic v duchu venkovského stylu.

Kam dál?

Interiérový svět podle Niki

Kuchyně ve venkovském stylu



Diskuze

Články

 

Luxusní italský design není jen moderna

Objevte originální interiéry, které u svých sousedů nenajdete

 

Kouzlo tradiční italské dlažby

Dlažba s bohatou historií pro každý interiér

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)