Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bloglovin    www
Na seznam kategorie

Florence a její svět

Když se setká rustikální styl s elegancí
A zase ta bílá!
Florence a její svět
Přidat do stylu

Florence a její svět

Umělecká duše, Florence, vás uchvátí svým nevšedním světem. Sama si zařídila svůj nádherný byt, který je plný francouzské elegance a venkovského styluSvou inspiraci hledá v minulosti a kombinuje ji s moderními prvky. Celý interiér se pak jeví jako unikátní umělecké dílo. Pojďte se s námi podívat do malého, ale přesto útulného bytu.

V této malé kuchyni se propojuje francouzská elegance s venkovským stylem. Nádherný ostrůvek s mramorovou deskou je typickým rysem francouzské elegance. V kombinaci s dřevěnými barovými židličkami v klasickém stylu vypadá báječně. Florence si potrpí na doplňky, proto i v kuchyni nesmí chybět čirá váza s tulipány, etažér na ovoce a v neposlední řadě i řetěz barevných světýlek.

Zpátky do minulosti nás svým stylem táhne retro lednička značky Smeg. Její černý lesk vypadá skvěle především společně s nerezovými spotřebiči a bílými dřevěnými kuchyňskými skříňkami. Všimli jste si mramorové desky a měděné armatury?

Z kuchyně vedou točité schody do ložnice, vzniká tím další úložný prostor! Skvělá volba, co myslíte?

Víte, jaký jídelní stůl vybrat do malé místnosti, když vás trápí nedostatek místa? Florence vsadila na kulatý stůl z masivního dřeva. Kulatý tvar působí něžně a dokonale vyplňuje rohový prostor.

Součástí jídelny je i tento odpočinkový koutek s dvěma odkládacími stolky a šedou pohovkou. Fantazii se meze nekladou! Všimněte si, z čeho jsou stolky vyrobeny - dřevo, knihy a sklo!

Jednoduchá podkrovní ložnice s dřevěnými trámy, které korespondují s masivním čelem postele. Něžná dívčí ruka zasáhla, když vybírala květinový pléd postele - ten celou místnost zútulnil a projasnil.

Florence a její fantazii, té se prostě nemůže nic vytknout. Všimněte si plechových pojízdných stolečků, které se běžně využívají v kuchyni - tentokrát je designérka použila jako originální noční stolky. Palec nahoru! 

Kam dál?

Bydlení podle Charlese

Podkroví v moderním venkovském stylu



Diskuze

Články

 

Chystáte oslavu? Pak musíte vědět, co právě frčí!

Inspirujte se jedinečnými produkty na dokonalou oslavu

 

Tradiční Anglie a retro

Elegantní byt v anglickém stylu s nádhernými kamny

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)