Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Decoholic   www
Na seznam kategorie

Skandinávský sen

Moderní interiér v lesku
Nádech zimní atmosféry
Skandinávský sen
Přidat do stylu

Atypický interiér plný hravých tvarů

Pojďte s námi na návštěvu do atypického interiéru - útulného půdního bytu, který je ve všech směrech unikátní. Odvážné řešení prostoru působí naprosto elegantně. Řešení místností je atypické, přesto mezi nimi existuje určitá harmonie. Obdivujte odvážné kombinace barev s kovovými a teplými prvky, které tvoří kouzelnou domácí atmosféru.

Kuchyně je svým řešením velmi výrazná. Kuchyňská linka se pyšní elegantním bílým mramorem, který odděluje bronzové umyvadlo a moderní doplňky. Do tohoto interiéru byly zvoleny černé spotřebiče v podobě elegantní černé lednice, trouby a varné desky.

Inspirujte se kombinací bronzové digestoře a industriálních černých lamp. Přírodní doplňky zateplují a zjemňují charakterově studenější materiály, jakými jsou například kámen, mramor a kov. Proto designéři v celém interiéru zvolili elegantní, jednoduchou podlahu v přírodním stylu, která potlačuje chladnější pocit z industriálních černých lamp a lesklé bronzové digestoře.

Celý černý nábytek v jídelně - stůl, židle a lavice - tvoří v interiéru výrazný efekt a perfektně ladí s terasou, oddělenou skleněnými posuvnými dveřmi.

Kamenný obklad komína zaručuje teplo a společně s bronzovými světly tvoří zajímavý kontrast materiálů.

Postel s šedými a kaštanovými přikrývkami je pohodlná a okouzlující. Moderní černobílé fotografie jdou ruku v ruce s bílým lustrem a designovým konferenčním stolkem.

Půvabný průhled z obývacího pokoje do kuchyně. Chaotický a přesto útulný. Celý byt dává prostor umění, od osvětlení po jedinečné plakáty a obrazy. 

V obývacím pokoji je středem pozornosti šedý rozkládací gauč na černém koberci. Ten doplňují černý a bronzový konferenční stolek, kaktusy, knihovna s bílou lampou a keramické vázy s černou glazurou. Ideální optický prostor dotváří závěsná žárovka a geometrický plakát.

 

Kam dál?

Garsonka v jednoduchém stylu

Bydlení s kuchyní od IKEA



Diskuze

Články

 

Čistý design a útulný interiér

Jak vypadá interiér bytového designéra?

 

Polopříčka v bytě oddělí prostor

polopříčka může být řešením, jak oddělit prostor v interiéru

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)