Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: ForInterieur   www
Na seznam kategorie

Úchvatná moderna v podkroví

Venkov po anglicku
2+1 s ložnicí v patře
Úchvatná moderna v podkroví
Přidat do stylu

Úchvatná moderna v podkroví

Zavítejte s námi do tohoto úchvatného podkroví v moderním stylu. Rozhodně vás zaujme svým atypickým uspořádáním a neobvyklou formou řešení malého bytu. Inspirujte se moderními prvky a kombinací materiálů a barev.

Netradiční pojetí bytového prostoru je zřetelné už při průhledu z obývacího pokoje do kuchyně. Designéři se přiklonili k černo-bílému kontrastu, avšak zanechali původní dřevěné trámy.

Nábytek se pyšní opravdu perfektními designérskými skvosty, které ocení především příznivci moderního designu. Všimněte si dalšího prostoru ve druhém patře, právě tam se nachází ložnice.

Typickým rysem moderní kuchyně je lesklý materiál a vysoký kontrast.

Přímý pohled od kuchyňské linky dává vyniknout atypickému lemování zdí. Společně s přírodními trámy tvoří báječnou souhru. 

Pakliže jste milovníci šedých tónů, zvažte různorodost dekoraticních vzorů. Váš obývací pokoj pak může působit jako neuspořádaný prostor.

V nově vzniklém druhém patře se nachází ložnice. Příjemný a vzdušný prostor je vyzdvižen cihlovou zdí a neobyčejným skleněným skeletem.

Toužíte po jednoduchém pracovním stolku, který si můžete vyrobit i vy sami? Máme pro vás tip, stačí se jen inspirovat touto fotografií.

 

Kam dál?

Interiérový svět podle Niki

2+1 s ložnicí v patře



Diskuze

Články

 

Skandinávská kuchyně - královna interiéru

kuchyně moderní ve skandinávském stylu

 

Retro bydlení na cestách kolečkách

Jak se bydlí v karavanu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)